Bob.Baev написа:Всяка функция е първоначално един пън![]()
![]()
много ме забавлява преводача на гуглето

Bob.Baev написа:Всяка функция е първоначално един пън![]()
![]()
много ме забавлява преводача на гуглето
veritas написа:Roberta написа:
На тоя студ дано не е отвън.
А за Куйни ще измислим специален трон
Примерно на каишката акумулатор и на средата на езерцето да си тичка на воля![]()
![]()
stereofonix написа: Спирам до един магазин да чупя едни строителни материяли...
stereofonix написа:Измъкнах единият кабел от свева, извадих една от свещите които смених преди време , дипотам я до корпус ама искра няма никва. Следователно се разглабя дистрибуторната капачка да се види в какво въвстояние е. Правя следната проба от бобината с бабел и свещ давам на контакт но искра пак няма![]()
dobrin написа:П.П: То в модуля не е страшно, само дето отвреме на време ме хваща амнезия, че има някой вътре ...
AVTO_JAMBAS написа: звънаха от полицията в жабурище елате...
hooligans написа:ПП: Ех да можех да те вкарам у модуля , да видиш какъв психически шок е и да видиш как виртуалния ти герой излиза като мишка от там а си го смятал за лъв
бисери от матурите написа:
9% от тях смятат, че сме сред първите страни по средна продължителност на живота.
Над 1000 са решили, че в Дунавската равнина не се отглежда пшеница, а ориз.
5% смятат, че България е на първите места по раждаемост.
Не липсват и бисери:
„Най-високият връх на Рила е Еверест”;
„Най-големият проблем на Рила е отрицателният естествен прираст“;
„Чрез Боровецката седловина Рила се свързва със Средновековието (вместо Средногорието – бел. Ред.)“;
„В Рила животните са защитени от Червения кръст";
„В Рила се намират Седемте Рилски езера, но най-голямото е Байкалското“.
"Рила планина се влива в река Искър и Рила се разделя на три части от Родопите."
hooligans написа:радар-детектор който не пищи през 1 км не е никакъв радар детектор...
icoico написа:колеги карайте нормално ако не владеете книжовен финикийски
freestyler911 написа::063:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Отварям аз тая тема, и четааааа, четаааа, и тамън ще се изказвам, и гледам че темата е моя... лелеее голям смях ......
Поздрави на всички , това ми е може би първата тема във форума ни!
NenoG60 написа:Продавам ЦД "KENWOOD" 4x50W Има изход за стъпало! Работи отлично!!Не прескача и не насича!Купих го с колата,но съм фен на "Pionerr" и говорителите които имам са също Pionerr
Luper написа:group, снощи се събрали пилотите и Кими като най-разговорчив станал и казал
ей момчета, и ти Рубенсе, знае се, че утре Маса ще изрулира, ми предлагам ние каквото можем отзад тва е.. само Накажима не се съгласил, щото тва на практика означава той да не се бори за първото място
Продавам VW pastat 1,9 TDI
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 41 госта