Пичове,като натисна спирачката и се чува едно стържене откъм дисковете,а и на педала го усещам.Като застана под наклон и леко отпускам спирачката прискРъцва много яко Феродото ли е твърдо ,щото иначе има още живот в него?
и аз го имам тоя проблем от месец вече.
ама само предна лява стърже.
отварях, има си феродо.Ваското 1 ме посъветва да смена дисковете,ама сега няма възможност и си карам така, иначе си спира
абе незнам дали са криви.....
дадох ги на приятел стругар да им вземе ръба(не беше голям), за да не би да се опира в него накладката.....
и са си е пак същата работа......
и при мен е така ама не съм ги отварял да провера какво е състоянието на накладките.
ама те си стържат само като са студени, така че мисля че не е проблем..... едит: сега виждам че ти си с дискови отзад, аз съм с барабанни
Карай с меки накладки .Нищо , че по-бързо свършват , но дисковете се запазват много по-дълго време.
Дискове не се струговат !!
Поне не съм виждал стругар , който да може да ги центрова идеално за да няма после бой.
И при мен стържат задните накладки,но само когато е влажно и мокро...като свалих барабаните да проверя дали не са се опекли или свършили,видях че са почти чисто нови...с лека шкурка ги минах,и пак си продължават да си стържат...