Айде да ми е честито , защото една седмица немога да спя и днес най-накрая си ги свалих зимните и най-накрая (цяла зима чакам ) си качих летите джанти Всъшност някой друг вече да кара с летни гуми ???
Всяка година слагам летните гуми на 10.03.Но тази година едва днес ги слених.По точно слених на жена ми,а за моите още ме чакат в магазина за гуми.Днес си подарих моите летни гуми на баща ми .
Последна промяна от Vasseto на Пон 20 мар 2006 0:21, променено общо 2 пъти.
Аз имам само зимни, така я купих колата и сега до май месец ще съм принуден да си я карам със зимните , поне джантите ми са 14инча и са от Пасат и горе-долу приличат на нещо.
Нема бе споко, аз имам само 1 пломба за 28г., а и мама е зъболекар! Пък и сега ще ми е трето лято с тия джанти, свикнал съм. Само че малко преиграхме с бат ви Didodi със свалянето на моята днес, пуснахме я -75mm и....... утре ще я вдигна малко! Под -60 си е убийствено за BG.
Аз лятните гуми не съм ги свалял...та сега да ги слагам.
Иначе джантите ми са сток вентовски 14',тези дни се бях навил да вземам лятни 14',ама май няма смисъл,според мен трябва да се бяга най-малко на петнайски.
Лошото е че всичко опира до едни хартийки.
Може ли малко повече инфo за решетчицата м/у фаровете на колегата didodi.
Muncho написа:Ще изчакам Бат Бойко да запълни дупките и тогава ще слагам летните гуми .
и аз ще чакам ББ да запълни дупките, иначе трябва да се маха от там.
Откакто миналото лято паднах в дупка с чисто нова гума ми се зароди идеята да ги продам. Спря ме от това само избора на нов кмет, който много се канеше че ще оправи дупките. ама като гледам как върви май някой от вас ще изкара късмет!
И аз чаках нашия кмет да запълни дупките, че е станало като Бейрут след бомбандировките, ама като го гледам как само се разхожда по главната улица - вчера ми писна и ги сложих.... и "О, ЧУДО" излизам снощи и гледам започнали да запълват дупки
Точно за това говоря.. започнали са пак да кърпят... та се надявам до седмица-две да закърпят кратерите (ако не всички то поне тези в който човек може да се удави ) по основните улици.
Аз нали купих колата преди 1 месец и тя си беше с летните гуми и летНите джанти. На есен, ако е рекъл Господ - зимен компект! Само се чудя дали да не са пак лети, ама 14"?!?!?