hp7909 написа:ABU-то по принцип държи малко по-висока температура и мойта е така!
Преди смяната на казанчето стигеше до 110 в задръстванята!
hp7909 написа:ABU-то по принцип държи малко по-висока температура и мойта е така!
rokera671 написа:Карам АBU i много рядко стига до 90 градуса!Извън градско стрелката е доло винаги,не повече от 70.Парното работи идеално и не го пипам.Нормално ли е?Извинявам се че се вмъквам в темата на колегата!!
rokera671 написа:A има ли проблем за мотора??
rokera671 написа:A има ли проблем за мотора??
doaiena написа:колеги възможно ли е датчика на перката да пуска само една степен?
На колко градуса се пускат степените на вентилатора съответно 1ва и 2ра?
Вентилатора ми е с две степени, но май пуска 2ра само, 1ва степен работи тествал съм!
rokera671 написа:Днес смених термостата ,12 лева и сега кове 90 градуса!!!Трябвало е по рано да го направя!!
doaiena написа:На колко градуса се пускат степените на вентилатора съответно 1ва и 2ра?
doaiena написа:Колеги преди малко премерих температурата на двигателя с уред!
Значи когато на таблото ми показва 100+ градуса, на измервателния уред допрян в ребрата на радиатора показва 90+ градуса и се пуска перката, което значи, че уреда на таблото покзва грешно и нямам повод за притеснение?
Но съм забелязал, че като качи 100+ градуса на таблото /демек 90+ на радиатора/ по-някой се получава едно като придърпване все едно неще да върви добре колата даваш газ а тя не реагира адекватно, това нормално ли е?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 103 госта