Здравейте колеги !!! Значи имам следния проблем вече от 1 седмица. Трагвам от Габрово към Плевен и колата си ми загрява нормално стрелката си седи на средата както винаги. След известно време стрелката падна на 0 градуса. Проверих имам парно , продължих си пътя по едно време я напанах и дигна стрелката и когато я оставих на мира пак падна на 0 градуса.
Това нещо е вече 1 седмица става дори и в градски условия а в град като Габрово с баирите ми е още по чудно това явление. Помогнете, че идва лято и колата е стара..
Jetta MK1 - Проблем с температурата. - Р Е Ш Е Н !!!
- Jetta I
- Автомобил:
- Двигател:
Jetta MK1 - Проблем с температурата. - Р Е Ш Е Н !!!
Последна промяна от Jetta I на Вто 07 юли 2009 19:34, променено общо 1 път.
Re: Jetta MK1 - Проблем с температурата.
Вероятно не температурата ,а някоя връзка на датчика или таблото ти се бъзика.
- Jetta I
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Jetta MK1 - Проблем с температурата.
Здравейте колеги проблема го реших след като за 15 мин два пъти прегря колата и изби вода от капачката.. преди около месец сипах антифриз на Petrol и се почнаха проблемите описани по горе. Вчера ми изби два пъти вода през капачката и днес гледах термостата ми отваря, антифриз имам, преката работи и гледам датчика отвинтих го и по принцип трябва да потече вода ( антифриз) да ама не пипам с пръст немога да го вкарам зех отверката и с лека сила го сръчках и потече антифриза и вижте резултата на снимките. След като сложих новия датчих вече съм спокоен перката се включва когато трябва смених и изцяло антифриза.
Интересното е, че това нещо, което се беше наслоило приличаше на син камък а бях сипъл от антифриза на петрол . Датчика до колкото знам е от месинг е половината беше разложен вижте на снимките.
http://www.mypicx.com/07072009/dat4ik/
Споменавам този антифриз защото от както го сипах почнаха проблемите и това синьо образование за което споменах ми идва на акъла че е от него той бе син на цвят до преди това нямах проблеми с другия антифриз ( някакъф Руски но беше добър ) искам да отбележа и че долях 1л от този на петрола.
Сега вече сичко е наред ! Лека и безаварийна !

Интересното е, че това нещо, което се беше наслоило приличаше на син камък а бях сипъл от антифриза на петрол . Датчика до колкото знам е от месинг е половината беше разложен вижте на снимките.
http://www.mypicx.com/07072009/dat4ik/
Споменавам този антифриз защото от както го сипах почнаха проблемите и това синьо образование за което споменах ми идва на акъла че е от него той бе син на цвят до преди това нямах проблеми с другия антифриз ( някакъф Руски но беше добър ) искам да отбележа и че долях 1л от този на петрола.
Сега вече сичко е наред ! Лека и безаварийна !