Според мен се е ''вдървила'' гумената лайсната,която е между вратата и стъклото.
С какъв препарат може да се намаже и да омекне поне малко ?

Dead man написа:Много гадно ми скърца шофьорско стъкло като го вдигам и свалям.
Според мен се е ''вдървила'' гумената лайсната,която е между вратата и стъклото.
alex_zazy написа:Пръскаш с силиконово спрейче!
ВАН написа:Пластмасовите щипки(повдигачи или както там се казват) са ти под 10лв бройката в един магазин в Люлин. Мога да проверя за адреса, ако проблема ти е в тях. Не се връзвай на хорото със замяна с метални.....
Колега къде бе миналото лято
набутах се за двете врати 190лв Както казва бай Ганьо " имал бол пари дал ги " 
Dead man написа:Много гадно ми скърца шофьорско стъкло като го вдигам и свалям.
ВАН написа:Пластмасовите щипки(повдигачи или както там се казват) са ти под 10лв бройката в един магазин в Люлин. Мога да проверя за адреса, ако проблема ти е в тях. Не се връзвай на хорото със замяна с метални.....
GONi написа:Аз съм с метални на предна лява врата.
Не случайно са ги направили пластмасови. Не за да се чупят и да си плащаш за ремонти, а за да е по тихо и плавно - триенето е по-малко. От както съм с метални при спускане и вдигане на стъклото се чува стържене и натоварване на моторчето. Металните може да са здрави но определено не е приятно - поне за мен. Направи ми ги Пламен Маджаров - споменат във форума за 160лв + 2 дена - може и да е здраво, но... не е същото.
В Авто Плюс е 205лв с доставка до 10 дена.
Отидох в моргата при Бате Тони и си купих цялата ламарина + механизма и говорителя за под 100лв, понеже нямах повече.
После разбрах за магазина в Люлин - че там продават само пластмасите. Там май има много работи, но с какъв ли произход? -- "Автофар" ЕООД, ж.к. Люлин, ул.Търново 11
Хубаво е да си погледнеш жилата - за да не ти се развалят ролките.
krauser написа: .....

ВАН написа:krauser написа: .....
и...... ко правим, ако само водачите са счупени???? 2х8=16лв за пластмаса или 100+ за ролка и жила в багажника за резерва????
Още веднъж мерси.Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: hellbull и 71 госта