Моя ABS от време на време му светва лампата, но като цяло през повечето време и особено на дълъг път си работи нормално. Няколко пъти ме е спасявал от катастрофи.

sladura2206 написа:Здравейте всички.Карам Пасат 2 88год. Нямам проблеми с него но искам да попитам можели да сменя АБС-А със СЕРО АПАРАТ и как става това.Извинявамсе предварително но несъм много на ясно.Благодаря предварително.
sladura2206 написа:Просто неми харесва като спирачна система за лятото а можеби и да греша незмам просто искам даго махна и даси сложа серо апарат.Дайте ми съвет кво да правя или ми кажете дали може да се замени едното с другото.Благодаря предварително.И звинявямсе на всички но Псата нее 2 а В3 просто с такова убеждение съм останал че този модел са 2-ки.
Каспър написа:...
Volkov написа:Каспър написа:...
...
Volkov написа:Както сам каза щом не си рацер, и двата варианта не ти трябват, карай си колата така, купи хубави накладни дискове и си обслужи барабните! Ще останеш доволен!
Каспър написа:Volkov написа:Както сам каза щом не си рацер, и двата варианта не ти трябват, карай си колата така, купи хубави накладни дискове и си обслужи барабните! Ще останеш доволен!
Сменил съм дискове, предни и задни накладки и спирачна течност. Доволен от спирачките, но знам, че може и по-добре. Затова питах кой от двата варианта е по-ефективен.
wizardone написа:Само едно питане. За да мина от 239 нормални на 256мм вентилирани дискове са ми нужни само дискове + накладки за тях или ми трябват и апарати? Мисля Ваското ми каза само за дискове и накладки, но срещам и други мнения. Та може ли едно окончателно мнение
HukuTyY написа:За да минеш от 239 на 256мм ти трябват и спирачните апарати и супортите с тях.Може да си вземеш от Пассат.Ти маи си с Голф щом си на 239.Но само с дискове и накладни нестава.Спирачните апарати с супортите колега.Жив и здрав
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 40 госта