Детски велосипед
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Детски велосипед
Колеги дайте инфо, прерових нета, че нямам време за магазини - харесах някои дино и драг варианти - но къде има магазини да ги видя наживо?
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Re: Детски велосипед - за тригодишен
Провери и балканчета , правят хубави колела 

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Varbona написа:Колеги дайте инфо, прерових нета, че нямам време за магазини - харесах някои дино и драг варианти - но къде има магазини да ги видя наживо?
Свате
близо до офиса има голям магазин за колела.
с/у вас на Младост 1 също има богат избор
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Ужажаеми колега Варбона.
Въпреки, че държа да отбележа, че това е авто, а не вело форум- на Вашето внимание предлагам ето тези 2 линка:
http://www.pazaruvaj.com/velosipedi-c104/#f-orderby=1
http://www.sprintmaxcom.com/
Втория, много важно е да отбележа, е на фирма-производител в Пловдив.
Това означава, че е задължително да дойдете с придружител, който да може да ни изнесе изпод масите, когато решим да се пчерпим за добрата сделка!

Въпреки, че държа да отбележа, че това е авто, а не вело форум- на Вашето внимание предлагам ето тези 2 линка:
http://www.pazaruvaj.com/velosipedi-c104/#f-orderby=1
http://www.sprintmaxcom.com/
Втория, много важно е да отбележа, е на фирма-производител в Пловдив.
Това означава, че е задължително да дойдете с придружител, който да може да ни изнесе изпод масите, когато решим да се пчерпим за добрата сделка!

- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Миналата седмица купихме на дедето колело от метро 119.99 лв.
Кара го точно 3 пъти и сега седи и пълно мястото където си слагах маслата и мойте работи за колата.
Както и тркиолката, барбито, къщатата за бебета, букварника, басейна, топката за скачане, тетрадките за рисуване ...... ................ .................... ............. ................... .................... ................. ........... ................. .................. .................. ............... ................... ................... .................. .............. ..........
басси аз на времето съм имал 3-4 играчки това дете гори повече от VR-189.
Да е живо и здраво какво да правиме.
Кара го точно 3 пъти и сега седи и пълно мястото където си слагах маслата и мойте работи за колата.
Както и тркиолката, барбито, къщатата за бебета, букварника, басейна, топката за скачане, тетрадките за рисуване ...... ................ .................... ............. ................... .................... ................. ........... ................. .................. .................. ............... ................... ................... .................. .............. ..........
басси аз на времето съм имал 3-4 играчки това дете гори повече от VR-189.
Да е живо и здраво какво да правиме.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Както вече Ви споменах и в телефонния ни разговор, придобиването на така описаното средство за придвижване на подрастващи лица може да бъде закупено от редица търговски обекти, информация за които колегата така любезно е предоставил по-горе.
Основни при избора са няколко компонента:
1. Точен размер - да пасва на ръста на управляващия. По-малките велосипеди натоварват коленете на детето, от по-големите просто падат по-често, по-трудно ги управляват и удоволствието се превръща в мъчение.
2. Ниско тегло - много по-лесно за управление и за вдигане при падане и пренасяне.
3. Не особено висока цена, освен ако не берете пари от някое дърво. Цена от над 300 лева за детски велосипед според мен е прекалена. Така или иначе детето ще го израстне бързо и след година - две трябва да се купува нов.
И последно уточнение - магазинът, за който говорихме, е локализиран на ул. Скопие, срещу голям столичен хипермаркет, в платното за движение от надлез Надежда към ул. Габрово, на около 200 метра преди светофара на кръстовището с последната.
Основни при избора са няколко компонента:
1. Точен размер - да пасва на ръста на управляващия. По-малките велосипеди натоварват коленете на детето, от по-големите просто падат по-често, по-трудно ги управляват и удоволствието се превръща в мъчение.
2. Ниско тегло - много по-лесно за управление и за вдигане при падане и пренасяне.
3. Не особено висока цена, освен ако не берете пари от някое дърво. Цена от над 300 лева за детски велосипед според мен е прекалена. Така или иначе детето ще го израстне бързо и след година - две трябва да се купува нов.
И последно уточнение - магазинът, за който говорихме, е локализиран на ул. Скопие, срещу голям столичен хипермаркет, в платното за движение от надлез Надежда към ул. Габрово, на около 200 метра преди светофара на кръстовището с последната.
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Това не е ли една обемиста постройка от добре познатия тип "индустриално тенекиено хале" (използван широко от конкурентните фирми) на верига от хипермаркети, предлагаща широка гама от хранителни продукти от регионални производители, както и екологични и маркови продукти, а също и привлекателни стоки за бита, порцелан, текстил, електроуреди, детски играчки, сезонни артикули? 
Mдааааа, издънка!
Бръзам да пишем... Нищо, полезно е, че и на мен ще ми трябва.

Mдааааа, издънка!
Бръзам да пишем... Нищо, полезно е, че и на мен ще ми трябва.

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Специално предложение! Само сега, утре и вероятно - другата година! 
Височина на седалката минимална- 52 см; максимална - 64
Кормилото се регулира 8 см.
Цена- 160 лв.
За по-големи -
Тук данни не мога да дам, но колелото е с около 5-7 см по-високо.
Зад второто се виждат и няколко електро-бъгита...
Да мина да питам и за електро-трактори?

Височина на седалката минимална- 52 см; максимална - 64
Кормилото се регулира 8 см.
Цена- 160 лв.
За по-големи -
Тук данни не мога да дам, но колелото е с около 5-7 см по-високо.
Зад второто се виждат и няколко електро-бъгита...
Да мина да питам и за електро-трактори?

Благодаря на всички писали,и на Садиста, който звънна. В крайна сметка от магазин в Младост 1 взехме Нинджа - българско с 16" и 2 год. гаранция. Ще го снимам, оставям отключено, че темата ще е полезна и за други предполагам.
ПП: Адашче, кви са тия намеци за маси и розови колела
ПП: Адашче, кви са тия намеци за маси и розови колела

-
- Автомобил: 96 Golf 3 GT AEK
- Двигател: Мощен бензинояд асматик 16V
Погледни и тук www.screambikes.eu има хубави колела на драг 

- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
Като гледам темата, половината писали да не сте завършили маркетинг? Специални оферти, омайване ... но ето една пазарна ниша за клуба - Колелета!
П.С. Моля ако е възможно да не бъда наказан за това ми лирично отклонение, но ми стана мило като се сетих за моето балканче
П.С. Моля ако е възможно да не бъда наказан за това ми лирично отклонение, но ми стана мило като се сетих за моето балканче

Последна промяна от Pichaga на Пон 08 юни 2009 13:10, променено общо 1 път.
Причина: добре, няма и на мен ми стана мило за миналото...
Причина: добре, няма и на мен ми стана мило за миналото...
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Оня ден със Вили щтрауса от магазина до нас взехме италянско сглобено в Бг. за 330 кинта
Колелото е хубаво с 21 скорости и т.н.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”