Маншоните са здрави хубаво ли е да се сменят понеже ще свалям полуоската.Карето отделно ли е?
Карето отделно ли е?
Здравейте колеги!Ползвах търсачката но не открих нищо и моля за помощ!Появи се леко тракане в предното ляво колело на Голф3 1,9д.И понеже съм сменил всичко по предницата само каретата не съм и осетих малък луфт в лявото каре към главината,а на дясното няма никакъв луфт.Та мисълта ми е карето сменя ли се или е заедно с полуоската.И още нещо ако се сменя как се вади.Благодаря на всияки които ми отделиха от скъпоценното си време!!!
Маншоните са здрави хубаво ли е да се сменят понеже ще свалям полуоската.
Маншоните са здрави хубаво ли е да се сменят понеже ще свалям полуоската.- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Карето отделно ли е?
Трябва да са по отделно.Можеш да смениш само карето.
Маншоните щом са здрави ,за къв ти е да ги сменяш.Да не мислиш че новите ще са по хубави
- HAMELION
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
кретата са отделно но дали маншона е здрав или не е критери за здравината им обикновено на пален завои ляв или десен ако има тракане тога е каре за да ти трака на прав па триябв да е леш.
така че ако не и сигорен иди и провери на сервиз да не хварля пари на вятар.
така че ако не и сигорен иди и провери на сервиз да не хварля пари на вятар.
Благодаря на всички за своите мнения,но се оказа някакъв тампон на скоростната кутия.Понеже ако е каре то ще трака постояно при завои а това тракане спираше някои пат и пак се появяваше.
- The Officer
- Автомобил:
- Двигател:
Няма как да има луфт в главината и да се окаже тампон на кутията.
Или е кормилен накрайник , или шарнир или не ти е стегнат централния болт на карето /главината/.
Успех.

Или е кормилен накрайник , или шарнир или не ти е стегнат централния болт на карето /главината/.
Успех.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”