Значи голфа е ПБ мотор с 2 бензинови помпи е но нещо му стана. След като дам на контакт помпата в резервоара работи и спираше преди и почваше да равоти пак след като завъртя стартера а от снощи след като дам на контакт помпата работи постоянно и не спира да върти и не мога да запаля на бензин. Като че л исе дави колата. На газ запали доста трудно. Да уточня че не съм барал нищо по инсталацията само акумулатора ми беше паднал. Дали има нещо общо.
Някой ако може да помогне да пише.
ГОлф 2 проблем
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: ГОлф 2 проблем
Ммдааам... Мафиоте, както ти е писал Неро в Пловдивската тема- помпата, дето е под колата се оказва баш- вършещата работата.
Извади горивопровода, дето влиза в регулатора на налягането и виж идва ли гориво, съответно- дали ще спре да идва (използвай бутилка, 2л, за всеки случай)
Лошото е, че релето на помпите се управлява от компа.
Да не би той да прави магарии?
Кои са релетата- ето в тази тема:
viewtopic.php?f=5&t=79495&hilit=%D1%80%D0%B5%D0%BB%D0%B5+%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%B0
Извади горивопровода, дето влиза в регулатора на налягането и виж идва ли гориво, съответно- дали ще спре да идва (използвай бутилка, 2л, за всеки случай)
viewtopic.php?f=5&t=79495&hilit=%D1%80%D0%B5%D0%BB%D0%B5+%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%B0
- Mafiot^
- Автомобил:
- Двигател:
radotom написа:Ммдааам... Мафиоте, както ти е писал Неро в Пловдивската тема- помпата, дето е под колата се оказва баш- вършещата работата.
маркучлето го вадихме и има бензин да те одави направо но не спира да пръска. И аз си мисля нещо за компютъра да не прави някакви номера. Нещо от релето да е или няма шанс.
като заговорихте за релета се сетих, че преди време и на мен така релето (точно за бенз. помпа) ми прави разни парчета. когато си иска работи когато иска не работи. свалих го и му зачистих лекичко крачетата и от тогава до ден днешен няма проблеми.
- Mafiot^
- Автомобил:
- Двигател:
Едно уточнение. Колата е на брачеда, но е идентична като моята ( освен цвета
)
Ще му кажа да провери релетата и да каже резултата. А Неро помниш ли номера на релето за бензиновата помпа. Четох че е 67 или 80.
Ще му кажа да провери релетата и да каже резултата. А Неро помниш ли номера на релето за бензиновата помпа. Четох че е 67 или 80.
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Реле е мръсна дума!

... и после комшиите звънят: 'Слез, че единия ти фар свети!'

... и после комшиите звънят: 'Слез, че единия ти фар свети!'

nero написа:като заговорихте за релета се сетих, че преди време и на мен така релето (точно за бенз. помпа) ми прави разни парчета. когато си иска работи когато иска не работи. свалих го и му зачистих лекичко крачетата и от тогава до ден днешен няма проблеми.
Не прави проблеми друг път

- Mafiot^
- Автомобил:
- Двигател:
колеги проблема е бил от компютъра. Чисто и просто е бил изгорял. 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”