БРАВО!

XaBaTa™ написа: Някой си правил някога, ами защо ги няма на лист??? !
pinci написа:Мисля, че той имаше предвид. Да се покажат някъде и да се даде ориентировъчна цена.
scuba написа:pinci написа:Мисля, че той имаше предвид. Да се покажат някъде и да се даде ориентировъчна цена.
Taм където аз печатам, цената е много добра, но все пак не мога да извадя толкова пари. Говорим за 30 лева за 1000 цветни визитки - единичната цена се връзва 3 ст. на визитка. НО: 3000 визитки са 90 лева, които аз не мога да отделя в момента
Spectre написа:Ми на срещата може да се съберат пари.. специално за това... 90 лв не са чак толкова много, ако всеки даде по 2-3лв ще ги съберем за нула време.. И примерно да кажем 2 визитки на човек, мисля, че ще има достатъчно..
Тъжно,но истина!Като в песента на Металика!За шапка,тениска и отстъпки ще има 50 лева,но за наистина важни неща-едва ли:dontknow:°niksi° написа:Spectre написа:Ми на срещата може да се съберат пари.. специално за това... 90 лв не са чак толкова много, ако всеки даде по 2-3лв ще ги съберем за нула време.. И примерно да кажем 2 визитки на човек, мисля, че ще има достатъчно..
Знаеш ли колко сме дашни... като събирах за родителите на Калин знаеш ли че за един месец събрахме едва 200 лв. и то от няколко човека само. Тука повечето хора не им се дава и 1 стотинка ако няма изгода от това, което е кофтиииииии.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 40 госта