IP - skype абонат

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Re: IP - skype абонат

Мнениеот Ivailo » Съб 06 юни 2009 12:54

rainheart написа:Някой знае ли, как става този номер на Убунту? Проблема е, че заради линецзи служебните кочинки си ги държиме на Линукс и там тепърва прохожам и не знам, как става номера :roll:
Почвам нов спорт - лов на скайп любовчии, че на приятелката ми всеки ден се връзват по 4-5 и я занимават с всякякви пошли свалки и като видят, че не става започват с грубите обиди, от които тя си хаби нервите, разтройва се, но не може да ги отреже отведнъж, защото работата ни е свързана доста с нови контакти в скайп и става кофти. Друг е въпроса, че пишат като пълните селтаци, завършили с 300 зора 4-ти клас и при условие, че тя си е променила името и пише, че е сгодена и датата на сватбата нищо не ги спира. За леките случай ще има подаръци, а на по-наглите, които въпреки всичко натискат за среща - среща със "сестра и Гергана" и нейните болонки Арес и Тервел mhihi death :applause:

Що не ги блокира просто?
И да му разбереш IP-то трябва да имаш доста стабилни връзки по доставчиците, за да ти дадат личната му информация.. И оня после като събере 2+2 и разбере от къде му знаеш адреса си хваща доставчика за гушата...

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Съб 06 юни 2009 13:29

ISRalien написа:
rainheart написа:Някой знае ли, как става този номер на Убунту? Проблема е, че заради линецзи служебните кочинки си ги държиме на Линукс и там тепърва прохожам и не знам, как става номера :roll:
Почвам нов спорт - лов на скайп любовчии, че на приятелката ми всеки ден се връзват по 4-5 и я занимават с всякякви пошли свалки и като видят, че не става започват с грубите обиди, от които тя си хаби нервите, разтройва се, но не може да ги отреже отведнъж, защото работата ни е свързана доста с нови контакти в скайп и става кофти. Друг е въпроса, че пишат като пълните селтаци, завършили с 300 зора 4-ти клас и при условие, че тя си е променила името и пише, че е сгодена и датата на сватбата нищо не ги спира. За леките случай ще има подаръци, а на по-наглите, които въпреки всичко натискат за среща - среща със "сестра и Гергана" и нейните болонки Арес и Тервел mhihi death :applause:

Що не ги блокира просто?
И да му разбереш IP-то трябва да имаш доста стабилни връзки по доставчиците, за да ти дадат личната му информация.. И оня после като събере 2+2 и разбере от къде му знаеш адреса си хваща доставчика за гушата...

Аз не мога да разбера какъв ти е проблемът да блокираш тези, които пишат глупости, защо се занимаваш с простотии изобщо, блокираш и тва е. Освен, ако разбира се, не изкарвате пари от тези нови абонати, щото тука в Русе познавам един, дето с жена си правят пари така по скайпа - чаткат с разни от чужбина, оная обяснява някви неща, лъже-маже, тея пращат пари.... Да не се обидиш, просто коментирам.

Потребителски аватар
rainheart
Автомобил: MK3
Двигател: 1.6 ABU

Мнениеот rainheart » Съб 06 юни 2009 14:35

Необходимост: на мен ми трябва IP, не да ги търся по адрес, а да го пращам на един приятел, той вече си знае :beat_butt2 Просто много ме дразнят такива мизерници :dummy:

Дейност: информационен сайт, продуцентство, изработка на мърчъндайз и от Балканджи и Епизод се стига до Пешо-Кривия от Долна Митрополия, басист в 5 банди с общ капацитет 8 души, неграмотен за трима, но единствения в бандата, който използва интернет и решил да ни се похвали, че са записали на касетофона си една нова песен и иска тениска с логото на една от бандата си. Не висиме в чатовете да искаме "зареждане на ваучер на телефон, подаръци по пощата" или каквито механизми има там

Проблем: жената става изключително нервна в тази тематика (много кофти минало) и някой нов непознат като изцепи "ти е*&ш ли се в г$#а, че сакам та порим кат диво прасе презрял пъпеш" тя или се срива в рев половин-един час (стигало се е до бърза помощ, заради нервни кризи) или излиза и пребива някой, гледащ накриво (лекоатлетка, тренирала и айкидо... синини, проблеми с полицията и т.н.). И аз не я разбирам, но е факт и искам revenge.

Послепис: Автора на темата едва ли търси IP-то, за да прати подарък по пощата, така че аз като съм споделил накратко, за какво ми трябва, да не ми четете морал и съвети "блокирай го", а просто кажете в Линукс, как се вижда адреса, а не да ги търся после през някой уиондоуски комп 8)

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Съб 06 юни 2009 14:48

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”