Въпрос относно шибидах за Голф 3
- pr3dat0r
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Въпрос относно шибидах за Голф 3
Здравейте на всички! Един познат ме помоли да попитам относно шибидах за голф 3. Става дума за следното: Въпросния ми познат си купи голф 3 1.8ми има ел шибидах който е извън строя и е запечатан със силикон иска да го смени като си вземе нов трябва му целия не само стъклото ако можете да кажете на къде да го насоча за да си купи или дали пак някой от колегите тук дали не продава такова нещо? Също му трябва и панела за управлението му. Ако някой продава да пише и цена по възможност. Предварително благодаря на всички!!!
Re: Въпрос относно шибидах за Голф 3
колега виж в търсачката това е много често срещан проблем, и аз моя си го запечатих със силикон защото до колкото си спомням шибидаха с всички механизми е около 100-150лв, и за работа около 100лв. Много е разправия защото се маха освен тапицерията на тавана и всички плстмаси отсрани. Успех
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
pr3dat0r написа:Здравейте на всички! Един познат ме помоли да попитам относно шибидах за голф 3. Става дума за следното: Въпросния ми познат си купи голф 3 1.8ми има ел шибидах който е извън строя и е запечатан със силикон иска да го смени като си вземе нов трябва му целия не само стъклото ако можете да кажете на къде да го насоча за да си купи или дали пак някой от колегите тук дали не продава такова нещо? Също му трябва и панела за управлението му. Ако някой продава да пише и цена по възможност. Предварително благодаря на всички!!!
Да си седи запечатан! Голяма разправия е! Аз моят го правих общо 2 пъти и сега работи, но ако има климатик изобщо да не се занимава с тая гадост!
Иначе - ако много му е мерак да го прави - да го разпечата, после да види как и накъде може да се движи. Да си отпуши отводнителните канали (за да не протече вода в купето) и после да ремонтира което е необходимо. Аз имам някъде из "Направи си сам" една тема за шибедах, беше нещо като "диагностика на шибедах на голф/пасат", намери я с търсачката, там са описани най-честите проблеми.
За майстор не мога да те посъветвам, не ги знам. Но ако имаш въпроси по устройството на шибедаха, пиши ЛС
- pr3dat0r
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Едно голямо благодарско за отговорите ви. Колкото до това което ми казахте струва ми се че ще го разубедя след като му кажа какво сам разбрал
ама в крайна сметка той да си решава... Още веднъж благодаря за отговорите ви.
- icemenn
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега,твоя приятел ако е реши да го прави.Да си намери читав ел.люк и ще му го сменя.можеш да ми пишеш на ЛС или skype:recepicemen
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”