Монтаж на Регулируем Горивен Регулатор

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
npachovski
Автомобил:
Двигател:

Монтаж на Регулируем Горивен Регулатор

Мнениеот npachovski » Съб 06 юни 2009 19:37

Здравейте колеги днес реших да монтирам въпросниа регулатор на 2е мотора си.И стана така, че съм извадил стоковиа и съм до това положение :banghead: Значи регулатора е този
Изображение
и Paco ми каза, че се слагат ето тези пластини
Изображение
ня мястото на стоковиа регулатор.Да ама нещо немога да си го представя как ще стане ще помоля всички колиге да помагат защото колата ще ми трябва за понеделник :oops:
Ето то какво положение съм
Изображение

Значи в стоковиа влиза само един маркуч с вакум, а останалите 2 влизат към рейката.

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Монтаж на Регулируем Горивен Регулатор

Мнениеот Li4o » Съб 06 юни 2009 20:53

Чудя се дали и тук да ти пиша същото дето ти го писах няколко пъти на ЛС - ама нека некой друг ти обясни - явно на мен не ми вярваш... :)

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Съб 06 юни 2009 20:58

Скоро връзвах такъв. Направих го по най-безболезнения начин...вързах го след оригиналния регулатор.
От оригиналния регулатор(щуцера на рейката, който сочи надолу) пускаш маркуч към срещуположния на манометъра щуцер(на новия ти регулатор), а долния щуцер връзваш към магистралата за излишното гориво, която води към резервоара(т.е., връзваш новия последователно след стария).
Няма нищо сложно, надявам се, да съм бил от полза.
П.П.Ако колегата търси някаква негова истина, тогава няма смисъл да му обясняваме нищо :roll:
EDIT:Тази планка е заместител на регулатора от стария тип, като на PB, но дори и за миг не съм си помислял да я монтирам, защото по спомен, канала в който се поставя О-пръстен, няма къде да легне за да уплътни(ако греша нека някой ме поправи)....тази планка не става за твоята рейка !!!

Потребителски аватар
npachovski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот npachovski » Съб 06 юни 2009 21:09

Не е човек аз ако не ти вярвам няма да те питам просто се обърках от много съвети и затова така.Иначе благодаря ти много колега NovobranecGT и ти Li4o точно това обяснение ми трябваше човече кво да ти кажа благодаря найстина утре ще го монтирам така както вие казвате и ще кажа какво ла*но съм ....

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Съб 06 юни 2009 21:18

npachovski написа:Не е човек аз ако не ти вярвам няма да те питам просто се обърках от много съвети и затова така.Иначе благодаря ти много колега NovobranecGT и ти Li4o точно това обяснение ми трябваше човече кво да ти кажа благодаря найстина утре ще го монтирам така както вие казвате и ще кажа какво ла*но съм ....

И не забравяй да закрепиш регулатора стабилно, ползвай планката в комплекта. Казвам ти го, защото има хора които ползват свински опашки :lol:

Потребителски аватар
npachovski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот npachovski » Съб 06 юни 2009 21:24

Ест колега към ботуша на купето ще го закрепа :да:

Потребителски аватар
veidar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот veidar » Нед 07 юни 2009 9:27

...

Последна промяна от dobrin на Пон 08 юни 2009 13:41, променено общо 2 пъти.
Причина: Спам! Въздържай се от такива мнения!

Потребителски аватар
neiki4a
Автомобил: polo 6n1
Двигател: 1.4 16V
Контакти:

Мнениеот neiki4a » Нед 07 юни 2009 22:37

сори за спама ама дано твоя се окаже читав аз съм с подобен (по скъпия модел нямат много мнго разлика май )та моя от два дена взе да си прави пишки да намаля налягането на горивто от зададеното му или го покачва

Потребителски аватар
npachovski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот npachovski » Пон 08 юни 2009 19:59

Ами точно, че и аз набарах ялов...сами си мени налягането неможе да подържа едно налягане и не храни достатачно или ако го натегна много пък я дави и неможе да запали.Отначало от всички места изхвърли бензин.От манометъра от 3 щутцера ама нямам думи голям боклук....натегна го на 4 той ги дига за 1 секунда и сваля на 1.5 натегна го още той дигне на 5 и после пак сваля издиша отсякъде и неможе да държи едно налягане както казваш ти.Сега разбрах защо има скапи регулатори mhihi

Потребителски аватар
neiki4a
Автомобил: polo 6n1
Двигател: 1.4 16V
Контакти:

Мнениеот neiki4a » Вто 09 юни 2009 14:43

npachovski написа:Ами точно, че и аз набарах ялов...сами си мени налягането неможе да подържа едно налягане и не храни достатачно или ако го натегна много пък я дави и неможе да запали.Отначало от всички места изхвърли бензин.От манометъра от 3 щутцера ама нямам думи голям боклук....натегна го на 4 той ги дига за 1 секунда и сваля на 1.5 натегна го още той дигне на 5 и после пак сваля издиша отсякъде и неможе да държи едно налягане както казваш ти.Сега разбрах защо има скапи регулатори mhihi

заеби ги тия само ме ядосва моя кажи каде си гледал тия скъпите нещо линк ако можеш да дадеш в ebay ги гледах те същите като тия китайчета само дето там струват 15$ а ние тука даваме по 100 кинта за тях

Потребителски аватар
npachovski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот npachovski » Вто 09 юни 2009 16:23

Ето този го бях гледал в един сайт на Crawford да го хвалат много
http://www.prospeed.bg/cat/product_info ... f7f6889b42
ама много пари незнам не си струва според мен :screwy

Потребителски аватар
Vento
Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
Двигател: ABS+ABF+ABV

Мнениеот Vento » Вто 21 юли 2009 14:51

Понеже и аз днес си взех същия регулатор, та да ви питам - защо не му свързвате и вакуума? Много е вероятно от това да ви пада налягането, защото този вакуум е именно затова - като дадеш газ и има нужда от голям дебит на гориво, регулаторът да държи стабилно налягане. Аз мисля да пробва със и без вакуум, за да видя разликите (на 1,8 моноинжекция).

За колко пари го купихте този синия модел, аз го взех от обява тук във форума от едно момче за 59лв., ама те нови мисля бяха по 65-69лв. Но поне той ми го донесе на крака до нас, а и съм на зор - за утре ми трябваше и не ми се търсеше.

Потребителски аватар
Vento
Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
Двигател: ABS+ABF+ABV

Мнениеот Vento » Вто 21 юли 2009 15:54

Ново 20! Сега го монтирах набързо за пробата... пълен боклук! :banghead: :evil: Тече отвсякъде като лейка... Резбите нямат никакви уплътнения, нито гумички, нито някакви медни дифтунги, нито осигурител за резби... дори не бяха затегнати!!! :screwy Стегнах всичко, но въпреки това тече от входа и от манометъра. Абсолютно менте! Вярно, че хубавите са по 300+ лв., ама тия под 100 явно за нищо не стават. :beat_butt2

Потребителски аватар
mk1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mk1 » Вто 21 юли 2009 19:51

вебер е истината ... на някои фордове ги има , и на повечето италиански коли.(това ме посъветва дафнито преди време)

Потребителски аватар
Namesata
Автомобил: VW PASSAT USA
Двигател: KR 16V 9A

Мнениеот Namesata » Пет 14 авг 2009 18:08

а какъв е ефекта от тези регулатори като при повече бензин дави?

Върни се в “Силов тунинг”