Течни вериги
- milkinis
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Течни вериги
Колеги днес ходих до Практикер и там видях нещо интересно флакон ,на който пишеше Течни вериги. Някой знае ли какво представлява това и дали върши някаква работа. Тя зимата свърши, но нали пак ще има ,та то това ако става е идейно според мен.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Течни вериги
Да ви кажа, не е чак тава измишльотина. Върши работа. Естествено, изобщо не може да се сравни с истински вериги, но когато е заледено, колкото на момента да те измъкне от ситуация - става. Мен ми помогна когато вчера по врачанско. Ще напиша марката по-късно, че в момента ме мързи да слизам до гаража 

- DimitarBT
- Автомобил: VW Passat B3
- Двигател: 2E
- Контакти:
цялата работа е - 

- microelement
- Автомобил: Audi B5
- Двигател: AFN
- Контакти:
Нищо не става от това...прави малко по добро сцепление за 3-4 метра и после пак си е същото
не вярвам някой да слиза да ръси през 3-4 метра
а за измъкване от някъде също не върши нищо,където си трябва вериги нищо не може да ги замести

не вярвам някой да слиза да ръси през 3-4 метра

а за измъкване от някъде също не върши нищо,където си трябва вериги нищо не може да ги замести

-
- Автомобил:
- Двигател:
microelement написа:Нищо не става от това...прави малко по добро сцепление за 3-4 метра и после пак си е същото![]()
не вярвам някой да слиза да ръси през 3-4 метра![]()
Аз говоря за ей тия:

Пак повтарям, не е като истински вериги, но не е и както повечето колеги тук го описват. Преди около седмица, във врачанско, по заледен път, на някои места с коловози, за около 4-5 километра ми свърши перфектна работа.
Предполагам, че може би както примерно е с качеството на лекарствата, които продават в чужбина и в България, може би така е и с тия вериги. Братовчед ми си купил по 4 нови гуми за 3-те коли в Италия и от сервиза му подарили 6 такива флакона, 4 от които попаднаха при мен, че там рядко се случва да ги използват.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
kiromastera написа:но не е и както повечето колеги тук го описват.
Ми техните мнения са от 2006 година

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”