Колеги ивинявам се ако има такава тема, но вие ще ме разберете, тъй като съм нов - новеничък във форума.
Проблема, заради който търся вашето седействие се изразява в следното:
На Голф 3 96г., който купих преди 2 дни не му работят предното ляво и задното ляво ел. стъкло. Двете отдясно работят нормално. Като натискам копчето за управление не се чува нищо, като че ли въобще няма ток. Няма изгорели бушони. Понеже съм слаб в жиците, моля за вашата помощ. Къде да търся проблема? Или къде първо да гледам?
ел. стъклата отляво не работят.
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ел. стъклата отляво не работят.
Поздравления, вече си пълноправен голфаджия
Това е основният проблем на тия коли. Има много теми, само пиши в търсачката. Ако ти се дават кинти ид ина майстор - в Пловдив е в Кичук Париж едниствения. Към 80 кинта на стъкло. Това е... Успех!
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Имах съштият проблем!Смяна на жилото и нямам проблеми!Сега оба4е се обажда другото стакло 
- DrJErving
- Автомобил:
- Двигател:
и при мен проблема беше подобен само че аз даже нямах и машинки на предна лява и задна лява врати
незнам как са твоите, но късмен с ремонта
незнам как са твоите, но късмен с ремонта
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Ако има някои от Варна да ми се обади ,има каде да го пратя и сравнително евтино около 30 лв на мен ми излезе!Момчето е наизтина добро,занимава се с аларми.Иначе ште ти одерят кожата!Аз минах по този път.
- sPellBouND
- Автомобил:
- Двигател:
При мен се беше прекъснал кабел в гумения маншон на задната врата и не работеше управлението му от копчето на таблото. Отзад на вратата си беше ок. Провери в маншона как са кабелите.
Имаш изгорели моторчета или са се прецакали платките, щом не се чува никакво щтракане ме самнява че са се намотали жилата, но е възможно, при мен проблема беше същия на 2-те леви стъкла - на предното се оказа лош контакт в платката, после ми изгоря моторчето, а задното е с прецакана платка и намотани жила. Дадох около 40 лв за предното стъкло но за задното ми искаха 95 лв и се отказах защото нямах пари
сега съм с 3 стъкла но все пак е по добре отколкото с 2 
- egoist_ok
- Автомобил: Golf 4 TDI 4 motion
- Двигател: ARL 2002
golfracer написа:Колеги ивинявам се ако има такава тема, но вие ще ме разберете, тъй като съм нов - новеничък във форума.
Проблема, заради който търся вашето седействие се изразява в следното:
На Голф 3 96г., който купих преди 2 дни не му работят предното ляво и задното ляво ел. стъкло. Двете отдясно работят нормално. Като натискам копчето за управление не се чува нищо, като че ли въобще няма ток. Няма изгорели бушони. Понеже съм слаб в жиците, моля за вашата помощ. Къде да търся проблема? Или къде първо да гледам?
Колега ела в сервиза ми и ще видим какъв е проблема: viewtopic.php?f=13&t=117397
- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
според мен -щом не се чува нищо и щом не цъка като натиснеш копчето значи е изгоряло моторчето. а на колегата от пловдив-къде в кичука има такъв майстор плс 

- gsimania
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
При мен задните работят само когато заключа с ключа и задържа,иначе от бутоните не искат. 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”