щом е решил и с вратите да влиза в завоите с ГТИ за 2 бона, очаквам да годават и по новините, просто как така на някой хора им липсва елементарна преценка и акъл, така и не мога да си го обясня. 
щом е решил и с вратите да влиза в завоите с ГТИ за 2 бона, очаквам да годават и по новините, просто как така на някой хора им липсва елементарна преценка и акъл, така и не мога да си го обясня. 

NORX написа:P.S. Някой да му направи една бърза сметка за части + труд за един готееен голф..
само окачване, фарове, стопове, джанти и боя да включи да му се напълни душата..
theultimate написа:Просто малките мотори на VW освен ниска цена на колата и икономия при тотално пенсионерско каране друго не ти дават.
diddo написа:1во тва че питам дали може да се намери эа 1000 не эначи че имам толкова! 2ро имим 6500 но не стигат эа 1.8 Т на 4ка а неискам 3ка! Но и да ми искат по 3.5 - 4 хиляди эа 20годишни 2ки и тва някакси не ми допада!
diddo написа:ще купувам моноинжекция гти много ще ми харчи по добре моно (7-8 на 100) а и не ми трябва да и давам гаэ на правите... а да се науча още по добре да вэимам эавоите с вратитетака че тея 90коня(които ще станат 100тина) са ми напълно достатъчни

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 68 госта