2007 успях да наблюдавам съзстезанието на живо там.Бях на най-предният ред и затова видях много от пилотите най-вече Кими на няма и 5 метра пред мен човека много се радвах.Та значи относно самата организация по пътуването.Бяхме със рейс и имаше 2 предложения за нас туристите като пристигнахме-пътуване до Босфора и съзстезанието а за другите можеха да наблюдават тренировки-квалификации и самото съзстезание.Значи хотела беше приятен имаше и дори време да се разходим из града.Рейса кара директно до пистата и след края на съзстезанието те връща.Ми това е което мога да се сетя.Най-важното е там от голямата тълпа да не се загуби човек че се и голяма лудница.Лично мое мнение със сравнение 2007 и сега 2009 ето каква е разликата-2 отбора по-малко-нови пилоти-нови правила и организация със 2 думи мисля че просто няма да бъде като 1 време http://www.dimitaki.snimka.bg/album.php?album_id=222359&pid=5234403 Малко снимки от тогава
Там сме, капарирахме миналата седмица. Ще сме на зелените площи, с мисълта да сме по мобилни и да видиме нещата от различни ъгли. Две нощувки, трансфер и трите дни до пистата.
Сутринта се завърнах от Истанбул (изкривих се в този рейс). Преживяването беше уникално. Независимо от местата и от това което вижда човек, просто да чуеш шума на прелитащите болиди и гърмежите от ауспусите като свалят 5 предавки за завоя на който бяхме е неописуемо. Наистина си трябват тапи за уши. Ще кача и снимки днеска или утре.