Тест драйв

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Re: Тест драйв

Мнениеот ChimeyJimmey » Нед 17 май 2009 9:23

Демек, ако ида по къси скейтърски гащи с раздърпана фланелка и кецки - ще ме гледат криво.
Ако се изтупам със Зенята и Самюел Уиндзора - друга бира, а?
Извод:
Ако искам да тествам СС-то - костюмче... mhihi

red rider
Автомобил: virgine blue B3
Двигател:

Мнениеот red rider » Нед 17 май 2009 16:50

Vanich написа: Този пасат нещо не вървеше пробвах го на автомат и на типтроник, но останах с усещането, че моят върви повече. Изключих ЕСР - то но гумите не успя да ги превърти на втора.. иначе като визия и комфорт е страшен, отзад има само две места.

В няколко теми вече чета за това превъртане на гуми на втора . Това критерий за вървене ли е ? :shock :roll:

Последна промяна от red rider на Пет 12 мар 2010 20:06, променено общо 1 път.

blinder
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот blinder » Пон 08 юни 2009 10:22

Нови дати за тест драйв.

Продажбено-сервизните комплекси на Volkswagen в София - Порше София Изток (бул. Околовръстен път 360, между Лозен и Герман) и Volkswagen Zentrum Sofia (ж.к. Овча Купел, ул. Бойчо Бойчев 16) ще бъдат домакини на единствено по рода си OsCars събитие.

През следващите две седмици на всички посетители на двата шоурума в София ще се предлага екслузивен OsCars тест-драйв на цялата продуктова гама на Volkswagen (Polo, Golf, Jetta, Scirocco, Eos, Touran, Passat, Passat CC, Tiguan, Touareg, Caddy,Caddy 4Motion, Transporter, Multivan и Crafter).

След всеки проведен тест-драйв клиентите ще имат възможност да дадат своя глас за всеки от номинираните модели на Volkswagen OsCars в 7-те категирии - OsCar за цялостен принос, OsCar за екологичен автомобил, OsCar за елегантно изпълнение, OsCar за спортен дизайн, OsCar за най-маневрен автомобил, OsCar за най-лесно управляем лекотоварен автомобил, OsCar за най-икономичен лекотоварен автомобил. Всеки участник ще има възможност да гласува за номинираните модели и да определи носителя на OsCars в съответната категория. Всички попълнени талони дават право за участие в томбола със специални награди. Като комплимент всеки ще получи персонална картичка от своя любим модел - холивудска звезда с автограф.

Всички желаещи ще си тръгнат със снимка с тествания от тях автомобил-звезда.
Прикачени файлове
TestD.JPG

Потребителски аватар
Luper
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Luper » Пон 08 юни 2009 11:26

а на автосалона в експо центъра другата седмица дали ще има тест драйвове?

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пон 08 юни 2009 11:48

Luper написа:а на автосалона в експо центъра другата седмица дали ще има тест драйвове?

до колкот знам, VW няма да участват на това изложение

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Пон 08 юни 2009 12:17

One написа:
Luper написа:а на автосалона в експо центъра другата седмица дали ще има тест драйвове?

до колкот знам, VW няма да участват на това изложение

:да: и БМВ и други някои марки. СангЙонг и други подобни обаче са на линия :lol:

blinder
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот blinder » Пон 08 юни 2009 12:26

На автосалона няма тест драйв :!:
На автосалона се представят автомобилите произведени от дадена марка за пръв път/премиера, уж, нищо че по нашите пътища вече ги има mhihi
А иначе ето какво ще има на автосалона :
- Новите атракции тази година са център за разкрасяване Beauty Zone Peugeot, където дамите ще могат да доказват уменията си за бързо гримиране пред огледалото за обратно виждане, специалист гримьор ще прави демонстрации на последните тенденции в модата на грима. Посетителките ще могат да си тръгнат и с нова прическа, направена от стилист фризьор. Освен това всеки ден различни фирми за спортни и младежки облекла, очила и аксесоари ще правят ревюта и демонстрации сред посетителите на автосалона. За деца до 16 години, придружени от родител, входът за изложението ще бъде безплатен. Най-малките посетители ще могат да се забавляват и играят в детския кът, където ще бъдат разположени масички, столчета и играчки на Chicco. Там ще бъде паркиран и един семеен автомобил, в който татковците ще могат да се състезават за най-бързо демонтиране и изваждане на детското столче за кола на Recaro. За по-големите деца ще бъдат осигурени виртуални игри, автокафе и Сладоледена къща на колела. Всички посетители ще могат да отдъхнат и да се ободрят, докато разглеждат изложението.

За младежите, любители на екстремни изживявания, също са подготвени подходящи изненади и състезания с ATV.

НО това мисля, че е за друга тема :!:

Потребителски аватар
batko_miro
Автомобил: VW Golf
Двигател: CHGA 2010

Мнениеот batko_miro » Чет 11 мар 2010 18:49

Не исках да отварям нова тема, затова изравям тази.
На 20 и 21 март, съответно събота и неделя ще има тест драйв на новото поло и голф 6. Някой ще ходи ли? :Mr Green Fun

Потребителски аватар
RoadRunner
Двигател: ASZ 2003

Мнениеот RoadRunner » Чет 11 мар 2010 20:19

Vanich написа:Днес направих тест драйв на пасат СС дизел, автомат в Порше изток. Предварително се бях обадил за да запазя час. Съпровожда ни Светлин Петров, който беше голямо дърво....и не знаеше пасата дали е 140 или 170 кс. Този пасат нещо не вървеше пробвах го на автомат и на типтроник, но останах с усещането, че моят върви повече. Изключих ЕСР - то но гумите не успя да ги превърти на втора.. иначе като визия и комфорт е страшен, отзад има само две места.

Вече има и такъв с 3 местна задна седалка :да:

Потребителски аватар
Luper
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Luper » Пет 12 мар 2010 0:12

batko_miro написа:Не исках да отварям нова тема, затова изравям тази.
На 20 и 21 март, съответно събота и неделя ще има тест драйв на новото поло и голф 6. Някой ще ходи ли? :Mr Green Fun

да, аз! къде ще е това??

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пет 12 мар 2010 0:15

За Клуб феста на 27 и 28 март Порше БГ отказаха участие, а може да правят тест драйв една седмица преди това.
Аз определено няма да отида :evil: :|

Потребителски аватар
batko_miro
Двигател: CHGA 2010

Мнениеот batko_miro » Пет 12 мар 2010 0:25

Luper написа:

да, аз! къде ще е това??

Ами на мене ми попадна някакъв тест да попълня и днес ми звъняха да потвърдя и да ме питат коя кола искам да тествам. В Порше София Изток ще е.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”