mitko89 написа:...Преди време и аз работих на един басейн наиситна за 350лв на ден не си струва да се седи на слънцето...
Наистина не си струва май...

mitko89 написа:...Преди време и аз работих на един басейн наиситна за 350лв на ден не си струва да се седи на слънцето...
Vizor написа:mhihiПродавам VW pastat 1,9 TDI
dobrin написа:Съдебната палата - град, силен дъжд, гръмотевици. Една тресна Съдебната палата и ми изкара ангелите, тъкмо бях отворил прозореца. Сега пиша под бюрото.![]()
П.П: Затворих прозореца ...
mopowah написа:Запалих лошо съединителя......
Въпросът ми е дали е възможно нещо да съм прецакал лошо съединителя, до каква степен може да съм го износил с този инцидент, и евентуално как да го проверя за щети?
dimmit написа:колега все пак е автомат не е лошо да обърнеш по голямо внимание на тези скорости
mopowah написа:С ръчни скорости е.
dimmit написа:сори колега убърках темата а по твоя въпрос просто карай
VroMoS написа:гледаха на ауот дата
beuchat написа:Колеги един мой много добър приятел е познат с Азис и пита желаете ли Аизс да дойде да пее на събора?
Въпроса ми е сериозен!
CRX Racing написа:Моя първи мотор е Honda CBR 919RRНе броя 2-те балканчета, симсончето, карпатито и явата 350 които съм имал като дете
...
theraven написа:- "Спаси България - скрий личната карта на баба си!"
vaskoto1 написа:sokola написа:Ауди фенове къде сте?на катинарските острови...
ако не прочетеш правилата-и ти ше отпътуваш...
dobrin написа:Личи си, че си от скоро. Не си се научил да ползваш търсачката - основния изразен инструмент на новобранеца.
morfei1 написа:Незнам кое му е къпото на 17-ките..... за 950лв. си вземаш нови 17-ки, а нови гуми Фулда 225/45/17 ти идват на 187лв бройката от http://www.barzgumve.com/. Проблеми с дупките няма, стига да не си от шофьорите, които карат само направо и не си подбират пътя.
santo_trafficante написа:
така се прави бизнес на гърба на форума
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: fur1ous и 47 госта