Аз също съм затъмнен с тази марка фолио,само че във Варна съм го правил.Целия пасат ми е затъмнен така включително и челния прозорец.Това фолио освен,че ти предоставя голям комфорт като караш има и УВ защита,което е най-голямото предимство.Почти не се забелязва като гледаш отвътре,че е затъмнено,не се намалява прозрачността на стъклото.Проблема е друг.......цената му...заден прозорец,два на задните врати,2 на предните и челен 330лв..........но с това сваляне на прозорците фолиото се слага перфектно и няма грам балончета,неравности и такива дефекти.Дават му и 10 години гаранция от избеляване и надиране..при надиране се заменя с друго безплатно.Красимир фолиото е майстора,който го е правил.Колеги искам да Ви предупредя,че има доста хора,които твъдряд че затъмняват с Лумар....а няма нищо общо.Правят го с някакво измислено фолио,на което пише..MADE FOR USA,a трябва да пише MADE IN USA....разкиката е огромна .Другото е,че веднъж сложено е почти невъзможно да се разлепи......в смисъл много зор и лепилото остава по прозореца,понеже е мн силно и трябва със спирт за горене и бръснарско ножче да се дяло до припадане,за да се махне лепилото,иначе залепя прозореца и не може да се смъкне.Казвам го от опит,защото 1 път вече съм свалял предни прозорци и си изпатих.........но който има възможност да слага