питане за XENON за Б3 ?
- tihony_audio
- Автомобил:
- Двигател:
Re: питане за XENON за Б3 ?
И капачките паснаха 

- sigman
- Автомобил: BMW
- Двигател:
....биксенона се оказа голяма угодия..
...
....който не е сложил да слага и няма да съжалява...

....който не е сложил да слага и няма да съжалява...

- DJ_TOLYO
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: 2E 1991
Проблема с алармата продължава при мен и вече почвам да си мисля, че е свързано по някакъв начин с ксенона, защото преди това никога не ми е правила така а откакто сложих ксенон почна да го прави и го прави все при запален ксенон. Само днес 2 пъти. Появи се и друго едната ми крушка - дясната, на моменти почва да подскача, трепти някак, сякаш играе много бързо между къси и дълги... Някой с някакви идеи? Може ли да има връзка между двете явления? Отчайвам се, защото като светлина ефекта е огромен, но с тези аномалии...... 
ПП. Имам релета слагани от преди за халогенните крушки и ксенона е вързан през тях ако има някакво значение...

ПП. Имам релета слагани от преди за халогенните крушки и ксенона е вързан през тях ако има някакво значение...
- tihony_audio
- Автомобил:
- Двигател:
Колега ,относно твоя въпрос си мисля ,че е от тези релета.При мен единствения проблем след сменянето на халогенните крушки с ксенон беше свързан с това ,че като оставях ключа за светлините на "габарит" - фаровете продължаваха да светят - но това го оправих
ПП - Аз нямам релета и затова си мисля ,че е от тях.А може и да влияе на алармата
Някой по-компетентен да каже

ПП - Аз нямам релета и затова си мисля ,че е от тях.А може и да влияе на алармата

Някой по-компетентен да каже

- DJ_TOLYO
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: 2E 1991
А някой може ли да снима как точно си е пробил капачките на фаровете за да минат кабелите на ксенона и как седят сложени на самия фар? Благодаря предварително.
- sigman
- Автомобил: BMW
- Двигател:
DJ_TOLYO написа:А някой може ли да снима как точно си е пробил капачките на фаровете за да минат кабелите на ксенона и как седят сложени на самия фар? Благодаря предварително.
....с фреза 18 мм в средата и после полиуретанов силикон и става