Зареждане на климатици около Студентски град?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Зареждане на климатици около Студентски град?
Колеги, можете ли да ми препоръчате място, където да си заредя климатика на Голфа в околността на судентски град, без да ми съдерат няколко кожи? Как вървят цените това лято?
Re: Зареждане на климатици около Студентски град?
Колега,
тук съм карал няколко коли и съм много доволен от момчетата:
http://bgmaps.com/map.aspx?sid=3b31cbdd ... itsearch=1
Ако искаш отиди до там да ти кажат колко ще ти вземат за пълнене - зависи колко фреон имаш вътре в колата останал.
Успех!

тук съм карал няколко коли и съм много доволен от момчетата:
http://bgmaps.com/map.aspx?sid=3b31cbdd ... itsearch=1
Ако искаш отиди до там да ти кажат колко ще ти вземат за пълнене - зависи колко фреон имаш вътре в колата останал.
Успех!

- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
elesar написа:Колеги, можете ли да ми препоръчате място, където да си заредя климатика на Голфа в околността на судентски град, без да ми съдерат няколко кожи? Как вървят цените това лято?

viewtopic.php?f=13&t=141552
Приятелю времето ми е кът, несъм за двата лева за бензин. Използвал съм търсачката и нищо несъм намерил което да ми хареса явно. Ако не можеш да предложиш нещо полезно по-добре не пиши вместо да се прайш на Вела Пеева....
Вик, линка който си дал не сработва, напиши ми адреса да си го потърся ако не е проблем. Мерси.
Вик, линка който си дал не сработва, напиши ми адреса да си го потърся ако не е проблем. Мерси.
Сработва, сработва...
Ходил съм при колегите, макар и не заради климатика.Много са свестни и си разбират от работата.Няма да сбъркаш, ако ги посетиш.За часовото време мисля, че ще напрявят компромис, ако ще и да е по-късно.
Ходил съм при колегите, макар и не заради климатика.Много са свестни и си разбират от работата.Няма да сбъркаш, ако ги посетиш.За часовото време мисля, че ще напрявят компромис, ако ще и да е по-късно.
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
elesar написа:Приятелю времето ми е кът, несъм за двата лева за бензин. Използвал съм търсачката и нищо несъм намерил което да ми хареса явно. Ако не можеш да предложиш нещо полезно по-добре не пиши вместо да се прайш на Вела Пеева....

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Ми... ние и в момента сме в сервиза
Сигурен ли си, че ти е проблем времето?

Сигурен ли си, че ти е проблем времето?

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”