Гласувахте ли ?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

Гласувахте ли?

Да
108
52%
Не
98
48%

Общо гласове: 206
Потребителски аватар
StefanDragnev
Автомобил:
Двигател:

Re: Гласувахте ли ?

Мнениеот StefanDragnev » Пон 08 юни 2009 22:28

koby написа:колега незнам дали аз ще се оплаквам защото не очаквам някой евро депотат или обикновен депотат да направат нещо за мен или моето семейство,ама да не стане така че след 1 год. ти да пускаш тема че Кандитат депотатите за който си гласувал са обещали нещо и не са го изпълнили и да се оплакваш защото ти ще си единствения виновник за това защото ти си дал своя глас за тях и ти си ги избрал.

Поне от първия ти пост разбрах, че попринцип не гласуваш. За това казах и това. Не става въпрос само за теб, а за тези които не гласуват.
А като стане така, че този когото съм избрал ме е излъгал, ще знам че аз съм си виновен за това, а ти и тези които не дават гласа си ще сте с мисълта, че аз ще съм виновен, ще ме псувате той избра него, а всъщност няма да сте прави, защото сте останали безгласни ....
Недейте така ..
Ясно е, че всеки който знастане на този пост ще краде и ще пренебрегва някои проблеми, но не и всички.
...................
..........

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Пон 08 юни 2009 22:32

ilkomuhata написа:не

:да:

Потребителски аватар
koby
DarkSidE of The WorlD
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот koby » Пон 08 юни 2009 22:36

StefanDragnev написа:
koby написа:колега незнам дали аз ще се оплаквам защото не очаквам някой евро депотат или обикновен депотат да направат нещо за мен или моето семейство,ама да не стане така че след 1 год. ти да пускаш тема че Кандитат депотатите за който си гласувал са обещали нещо и не са го изпълнили и да се оплакваш защото ти ще си единствения виновник за това защото ти си дал своя глас за тях и ти си ги избрал.

Поне от първия ти пост разбрах, че попринцип не гласуваш. За това казах и това. Не става въпрос само за теб, а за тези които не гласуват.
А като стане така, че този когото съм избрал ме е излъгал, ще знам че аз съм си виновен за това, а ти и тези които не дават гласа си ще сте с мисълта, че аз ще съм виновен, ще ме псувате той избра него, а всъщност няма да сте прави, защото сте останали безгласни ....
Недейте така ..
Ясно е, че всеки който знастане на този пост ще краде и ще пренебрегва някои проблеми, но не и всички.
...................
..........

гласувах но останах много разочарован и вече не мисла да го права никога повече и не мисла да се караме с колегите от форума за някакви си тъпи и безсмислени неща това е от мен

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Пон 08 юни 2009 22:38

Струва ми се, че всички които не гласуват не разбират, че на практика гласуват за всяка една партия прескочила бариерата.

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Пон 08 юни 2009 22:39

maxpayne написа:Струва ми се, че всички които не гласуват не разбират, че на практика гласуват за всяка една партия прескочила бариерата.

Доста правилно ти се струва :) И на мен така...

Потребителски аватар
kickcho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kickcho » Пон 08 юни 2009 22:41

Не гласувах . Няма и да гласувам на следващите.....

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Пон 08 юни 2009 22:45

Да гласувах, защото ми пука за тази страна - родина.

Последна промяна от morfei1 на Пон 08 юни 2009 22:46, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
StefanDragnev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот StefanDragnev » Пон 08 юни 2009 22:46

morfei1 написа:Да гласувах, защото ми пука за тази страна.

:да:

Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spectre™ » Пон 08 юни 2009 22:46

ДА гласувах, но не защото имам фаворит или си мисля, че някой от тези партии ще направи нещо за България.. Гласувах, защото вместо нас гласуват цигани(роми) и хора докарани с автобуси, като екскурзианти от милата ни съседка по граница....

Гласувайте и вие, за да не определя друг вашето мнение... по някога трябва да изберем по малкото зло..
Аз лично ще изтикам всички мои познати до урните... :screwy

Очаквам посичане от модератор death Приятна вечер на всички...

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 08 юни 2009 22:47

и аз спирам да пиша в темата , искам само да припомня на НЕГЛАСУВАЛИТЕ , че техното негласуване води до победа на някой хора

Последна промяна от dobrin на Пон 08 юни 2009 23:06, променено общо 2 пъти.
Причина: Нека темата не отива в друга посока

Потребителски аватар
koby
DarkSidE of The WorlD
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот koby » Пон 08 юни 2009 22:49

Spectre™ написа:Гласувах, защото вместо нас гласуват цигани(роми) и хора докарани с автобуси, като екскурзианти от милата ни съседка по граница....

ти не си ли разбрал че ние Българите вече сме малцинство и колкото и да ги буташ пак те ще решават изборите

Потребителски аватар
vw_manqk
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_manqk » Пон 08 юни 2009 23:02

На тези избори неможах бях на работа но на 05.06 ще се постарая :)

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 08 юни 2009 23:10

Само две неща ще напиша, в тази тема, която се клати доста, защото някои хора смятат всяко място за удобно да изкажат непременно арогантното си отношение към живота.
Първо, колкото повече хора гласуват, толкова по-трудно е да се манипулират резултатите и самите гласуващи.
Второ, демокрация, значи управление на народа. Това управление е опосредено чрез изборите и излъчване на народните представители. Не гласуваш - не участваш в управлението.
П.П: Винаги гласувам.

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Пон 08 юни 2009 23:12

:idea:
hooligans написа:гласувах и ще гласувам винаги.
тези дето не гласуват а после реват , нямат право да реват

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Пон 08 юни 2009 23:14

Тук искам да напомня за съвсем скорошните протести срещу цените на горивата. Колко от вас присъстваха? Аз помня много добре. Сега ако обичате не ми се измъквайте. Всеки може тихомълком да иде до урната, да си пусне смачканата хартийка, да се прибере вкъщи и седнал пред монитора да се полупа гордо в гърдите какъв българин и патриот и активист и не знам си какъв още е и колко му пукало и как другите му били криви, че не гласували и тн.

И за кого гласувахте бре колеги? Познавате ли въобще хората за които дадохте глас? Някой от вас виждал ли ги е въобще на живо?
Аз съм ги виждал. Виждам ги всеки ден. В парламента, в министерски съвет, по партийните централи, по пресконференции... Работя само с тея задници!
Помните скандала който случайно записаха журналистите преди една пресконференция по повод протестите на учителите. Е драги колеги... това са най-нормални работи в кулоарите на властта и от мен да знаете едно - ВСИЧКИ СА ЗАЕДНО!
Ще направят каквото са си решили ако ще всички да се вдигнем и по три пъти да гласуваме! Ето за това не виждам смисъл да се бутам по тъмни стаички редом с червените бабички и винаги когато има избори си го местя от единия крачол в другия :)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”