Става въпрос за 406-ците от 1997-1998 година. Каквото и да говорим, 406-цата е доста по-красива от голфчето(МК3), а и е по-висок клас. Въпроса ми е - някои има ли впечатление от тези пежа, как са по окачването и създават ли много проблеми

snupeca написа:Комшията под мене е с такава, ама е 1.9 HDI 90кс комби '97г.
Колата е широка и комфортна, има багажник за половината китайски народ, но както е писал и колегата горе, предницата им е слабото място - шарнири, накрайници итн, особено по нашите пътища.
Специално тоя мотор 1.9 HDI с 90кс е тромав и харчи доста грaдско, към 8-8,5л, за бензиновите мотори нямам подробни наблюдения.
Ikov_VR написа:ХДИ 1.9 няма иначе колата като цяло е добра и комфортна.
Vw_wV написа:аз се чудя за някоя бензинка с газово.
В краен случай някакво ТДИ
soxy__ написа:според мен си заслужава доста повече парите от мк3
emdless4 написа: като един малък пасат е.
anger написа:В продължение на 8 години в семейството ми имаше такъв автомобил. През декември 2008 го продадох на колега от форума. Голям, комфортен и непретенциозен автомобил с прекрасна возия и добра визия и стойка на пътя. Двигателя 1.8 16V, който е 82 kW никак не е слаб. Колата е страшно пъргава с него. Откъм ремонти: има един единствен недостатък - често си принуден да го ремонтираш в СФА. А там, както и във всички "реномирани" сервизи дерат кожи. За справка - преди да го продам за смяна на датчика за задните светлини платих 65 лева. И то, защото е нарян на такова място, на което аз нямах подходящия инструмен да бръкна. За 8 години и 80 000 км съм сменил бобина и една биалетка. Изобщо не може да става въпрос за сравнение между пежото и голф МК3. Голфа е като щайга пред пежото. Но, за тези пари не очаквай да си купиш "идеалното" пежо, а по - скоро "идеалния" голф.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 48 госта