Помагайте колеги гръмна лаптопа....

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
Glove
Автомобил: VW Golf MK2 GTI
Двигател: AUM

Помагайте колеги гръмна лаптопа....

Мнениеот Glove » Пон 08 юни 2009 23:42

Така на кратко гръмна ми видеото на лаптопа, марка Acer, модел Aspire AS5613ZWLMI, сериен номер:LXAGR0X009716085581601.
От проученото до тук от официални сервизи на Acer в BG, проверих четири от тях които са дадени на сайта им, и получих четири различни отговора, явно сами си решава колко да искат....300 евро за дъно няма да им дам. Търси се или дъно от такъв лаптоп с друга повреда не касаеща дъното, или да се намери начин да се провери за цена и ако е земна да се поръча от производителя.

Помагайте, че вече издивявам! :предавам се

Потребителски аватар
anger
Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
Двигател:

Re: Помагайте колеги гръмна лаптопа....

Мнениеот anger » Вто 09 юни 2009 8:48

Имам абсолютно същия и съм страшно доволен от него. Вече 2 години го ползвам, но преди да му изтече едногодишната гаранция, си платих за още 2 години. Току - що говорих с моя кумец, от когото го купих, та той ми каза, че е малко вероятно да може да тръгне само със смяна на видеото. Видеокартата струва около 300 - 400 лв, тъй че по - хубаво да търсиш нов лаптоп.
Дано съм ти бил полезен.
:да:

Потребителски аватар
Miki
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Miki » Вто 09 юни 2009 8:49

Кофти работа колега.
Провери тук - http://shop.laptopbg.com/ , но май работата отива към нов. Другия път не си взимай Acer, Fujitsu-Siemens и Asus (някои хора вероятно ще скочат да ми опонират :) особено за последното)
Препоръчвам ти Dell, Lenovo, HP (в този ред) и донякъде Toshiba (за тях съм чел, че сервиза им е кофти тук)
Едит: нов не от Технополис/Техномаркет или други подобни, най-добре от официалния вносител.

Потребителски аватар
freestyler911
Автомобил: VW polo
Двигател: AEX 1996

Мнениеот freestyler911 » Вто 09 юни 2009 12:51

не че рекламирам, фирмата е Риск електроникс, в търговски център Боила в Горубляне , като свиеш от цариградско за джамбазите и отдясно ти остава тоя търговски център приличащ леко на пирамида.
Тия внасят щатското HP ,аз като се върнах от хамериката, само там намерих такъв модел като моя и хората казаха че са вносител, супер доволен съм вече 2 години , и сега в момента от тоя лаптоп пиша....

Потребителски аватар
lyaskov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyaskov » Вто 09 юни 2009 14:29

Имам същия :) За съжаление обаче ще трябва да си харесаш нов, защото ново дъно струва почти колкото нова машина :да:

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Вто 09 юни 2009 16:24

Пиши в http://www.hardwarebg.com/forum/
може и да има някой.. А и доста търговци има.
Успех!

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Чет 11 юни 2009 16:56

Ако още не си си решил проблема и си го отписал вече, пиши на лични да измислим нещо!

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пет 12 юни 2009 19:44

за съжаление, това е основния проблем на преносимите компютри - подмяна на дисплей или дъно струват почти колкото нов лаптоп. Това си е политика на фирмите производители. Просто когато човек купува такова животно, трябва да е наясно, че не е за цял живот, а за 2-3 години и после нов.

Шанса ти е наистина да намериш същия лаптоп примерно със строшен дисплей и от двата да направиш един, но реално погледнато, шанса ти е минимален. Вариант 2 - купуваш нов, а този го продаваш на части - харддиск 70-80 лева, батерия - и тя толкова ако работи, РАМ - 20-40 лева в зависимост от капацитета, ДВД - 30-50 лева, дисплей (ако намериш купувач) - 100-200 лева...

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пет 12 юни 2009 21:00

Мусура е прав.. ако успееш да ги продадеш тея неща на читави цени.. ти се получава една много солидна сума, която е със 100-тина лева разлика от един нов лаптоп

Потребителски аватар
Maxee
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Maxee » Съб 13 юни 2009 10:35

Мога да препоръчам човек, който се занимава с дейностите посочени от musura ... До сега съм му носил над 4 лаптопа. И все е намирал начин да ги пусне в работа отново.

За да не става като реклама ми пиши на лично. Ако после си доволен :beer е от тебе :)

Потребителски аватар
fly_free
Автомобил: т5
Двигател: вrr
Контакти:

Мнениеот fly_free » Съб 13 юни 2009 11:54

ако човек си върши съвестно работата и тя е от полза за форума това не е реклама,
аз имам подобен проблем и бих се възползвал

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”