какво е това в лявата час на предницата ?
какво е това в лявата час на предницата ?
каква е тази джажа в лявата предна част доло ниско и за какво служи . искам да разбера ако нешто го чупя какво ще стане какви ще са белезите по които да разбера дали работи както трябва ... защото неска минах през една неравност и го одарих майче и нещо се разклати май сам го поломил

- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: какво е това в лявата час на предницата ?
Това е тъй наречения 'канистър за бензинови пари'
Служи да поема парите от резервоара. Също така- май ги пуска кум смукателния колектор в режим на ускорение.
Ако ти вони на бензин - имаш някакви основания за притеснения.
Ако не- не мога да се закълна, но май нищо страшно не е станало
Служи да поема парите от резервоара. Също така- май ги пуска кум смукателния колектор в режим на ускорение.
Ако ти вони на бензин - имаш някакви основания за притеснения.
Ако не- не мога да се закълна, но май нищо страшно не е станало
-
emo-gar
- Автомобил:
- Двигател:
Абе Радо правилно го е определил,аз незнам защо му викам въгленов филтър..НО не стои ли при десния калник туй чудо..??Ааа, да бе "другото ляво"..
.И като гледам единия маркуч го няма,откога ли?
.И като гледам единия маркуч го няма,откога ли?Re: какво е това в лявата час на предницата ?
Ако е същото за което се сещам, отгоре на тази тръбичка, трябва да има гумена тапичка. Мойта също я няма?!
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Този филтър е свързан с електромагнитен клапан управляван от компа...парите се изсмукват от разреждането под моното.... ако приводите се скъсат или филтърът се счупи нищо не може да стане защото няма вакуум....почти 3 месеца карах с изтръгнат филтър без въобще да разбера...като сложих нов пак нищо не се усетих!По-скоро екологията е областта в която този филтър има ефект!!!
- krasio00o
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR 1998
Аз го знам като "еко филтър" вътре има активен въглен.Мисля ,че изсмуква парите от резервора ,но за това не съм много сигора
.