VW Passat

Техническа и сервизна информация за Passat
uruk-hai
Автомобил:
Двигател:

VW Passat

Мнениеот uruk-hai » Сря 10 юни 2009 8:32

Привет на всички.Преди време претарпях катастрофа и моето Типо остана ..така де се каже в историята.И не след дълго ми предложиха Пасат комби/а имам голяма симпатия към този модел/и най-вероятно ще го взема.Колата е произведена през 95 година на приблизително 235000 км.От екстрите няма само клима,което за мен не е особен проблем.двигателя е 2,0 литра пълен инжекцион.Какво е мнението ви за тази модификация?Досега съм карал Фиат и нямам поглед върхо VW.Как са цените на частите,поддръжката?
Друго което ми се ще да ви питам е за газов инжекцион.Каде в софия може да се монтира и кой сервиз бихте ми препоръчали? Има един сервиз в Горна Баня-Еврогаз.За тях бяха доста добри отзивите.Има и един сервиз на ул. Кирил и Методий-маи е представител на Стар газ за софия.
Благодаря ви предварително за информацията. :)

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Re: VW Passat

Мнениеот vaskoto1 » Сря 10 юни 2009 8:52

здрасти.
ТУКА може да определиш кой модел пасат те интересува.
имай предвид, че цяла българия е яко насметена на модели пасат. това е вярната информация, макар че ще срещнеш доста яростна съпротива в това отношение от джамбази, авточасти и разбирачи. все някои вече почнаха да проглеждат ама далеч не са всички...
после, вече когато си наясно какво си харесал-почни да четеш.
тука е събрано доста инфо. може да си отговориш на много въпроси-иска само малко ровене.
тая тема ще я заключа, защото няма особена полза от нея, но ако срещнеш нещо, с което търсачката не може да се пребори, или имаш конкретно питане, ще те помоля да уточниш раздела преди това. все пак да питаш за пасат в техническия раздел за голф не е много на място. :wink:
успех.

п.с. мммм, за малко да забравя. пълен инжекцион няма. поради простата причина че няма празен инжекцион...
има моно и мултиточков или многоточков-както ти хареса повече, но не пълен. mhihi

Върни се в “Passat”