Проблема е следния:
При за държането по-дълго на педала за спирачките при спускане по наклон , педала леко почва да потъва и омеква , след като го отпусна и натисна наново става отново твърд. Колата иначе си спира без проблем. Няма загъба на спирачна течност мецду- мин и макс си е . Забелязах че , и дори и като съм спрял , като помпя педала на спирачките , се чува един звук , като чели издиша въздух , около самия педал. Накой може ли да ми помогне , от какво може да е причината? Опасно ли е да се кара така ?
Проблем със педала на спирачките golf 3 abd
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем със педала на спирачките golf 3 abd
Евентоално имаш проблем колега не трябва да ти омеква педала няма значение дали на долник или на горник натискаш педала продължително, провери ли системата дали има въздух в нея. Евентоално си погледни задните накладки дали въобще ги има ? При мен проблема е същият тия дни ще я карам да я погледнат.. Евентоално е опасно да караш така ако караш бързо но според мен спирачната система не е майтап работа!
Определено имаш проблем откарай колата на майстор който разбира!
Определено имаш проблем откарай колата на майстор който разбира!
Ами да ще я закарам да я погледне някой майстор. Иначе как да проверя системата за въздух?
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
petarlp написа:Ами да ще я закарам да я погледне някой майстор. Иначе как да проверя системата за въздух?
Колега когато свалиш една от 4-рите гуми и когато натисне някои от вътре спирачката самия маркуч за спирачките се надува като балон а това не трябва да става! Но според мен ако не разбираш не пипай сам! Ако питаш мен смени си маркучите течноста на спирачките и накладките и тогава резултата ще е друг..

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”