Аман от простотия!!!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Аман от простотия!!!

Мнениеот morfei1 » Нед 24 май 2009 0:55

Баси, много неприятно :?

Потребителски аватар
nlo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nlo » Нед 24 май 2009 1:28

Малеее пич тва е мноо зле ама и аз съм за оплакване.Мойте са тук ама нестават.Тръгвам на път а нещо тропа,слизам гледам всичко 6 и си викам каре ще да е и буча едни скорости 140-160 по селски асфалтов път и по едно време кат каза ърт ни налево ни надесно напред и назад да не говорим а то боклуците се опитали да крадат джантите ама успели само с 2 болта на предна дясна и с около 120 последния болт(секретния)(малко или по скоро веднага след като предпосления е паднал,така и не го намерих) се къса и барабана пада на джантата.Няма да ти казвам какво подскачане,какво тресене и какво чудо беше,е мятал съм се в гората с 140 и съм жив но тогав даже не се уплаших а кат падна барабана върхи джантатаа къв срай брай няма да ти казвам.Ся там където барабана сряза джантата е заварено,разбитите легла за болтовете са заварени ама никой не се навива да ги разпробие а дадох маса пари за наваряване и ся имам нещо но всъщност нямам нищо.Мисля че по евтино щеше да ми излезе да ги бяха откраднали.Да не говорим че и остана насред пътя а аз тръгнах да търся помощ,през тва време акумулатора свършил и аварийните спрели,ако някой бързак се беше нахендрил в колата ми тогава май аз щях да съм виновен че съм я спрял напряко на пътя а тя така се завъртя че нямаше как да я мръдна а и няколко дена по рано бях счупил крика - напрао не ми се сеща за тоя случай.Все пак сори за загубата ти,ако ги видя такива ще ги разчекна даже и да не е моята кола.Веднъж с чужда кола по същия начин заминаваме на сватба и на един завой като изхфръкна гумата с джантата пак с около 120км.ч намерихме я на около 2,5 километра напред в реката,диска на спирачката беше се изял около 5 см.Абе звука и изобщо чувството си беше все едно някой ви е запратил по асфалта с 120 с на баба ви ръждясалото корито дето си пере чергите.Незнам какво щеше да стане ако имаше кола отсреща и тая гума с джанта ги удари в стъклото да речем.Да чука човек на дърво,но тия олигофрени изобщо не си дават сметка какво може да стане в последствие на действията им.Пич сори за загубата ти и аз съм горе долу на същото дередже от такива уроди но при мен поне метала стои!За такива само death и :beat_butt2 :dummy:

Потребителски аватар
soxy__
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот soxy__ » Пон 25 май 2009 15:29

втрещен съм от тази история, караш си и ти пада гумата

Потребителски аватар
nlo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nlo » Пон 25 май 2009 22:36

soxy__ написа:втрещен съм от тази история, караш си и ти пада гумата

Ами тогава не карах аз тва беше с един опел а когато бях с моята колата падна върху джантата и я сряза - ха ха въздуха ооттам е изфирясал.Ся се смея ама кат се сетя за джантите ми се реве.Мисля да купя две други да сложа ама то с две двойки ще е баси циганията!

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 25 май 2009 23:09

nlo написа:
soxy__ написа:втрещен съм от тази история, караш си и ти пада гумата

Ами тогава не карах аз тва беше с един опел а когато бях с моята колата падна върху джантата и я сряза - ха ха въздуха ооттам е изфирясал.Ся се смея ама кат се сетя за джантите ми се реве.Мисля да купя две други да сложа ама то с две двойки ще е баси циганията!

а аз рева , че има малоумници като тебе по селски път да си бръмчат с 140-160...
дано джанта да не видиш , колата да не можеш да си подкараш!!!

Потребителски аватар
stanislav_s
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stanislav_s » Вто 26 май 2009 11:03

:lol:

Той колегата не напразно се е кръстил "nlo" :lol:

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Вто 26 май 2009 12:53

nlo, Заглавие: Re: Аман от простотия!!! Публикувано на: Нед Май 24, 2009 1:28 am написа: ...

Иска ми се повече такива истории да чета тук.
Смях се от сърце, благодаря! :applause:

emo-gar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emo-gar » Вто 26 май 2009 19:34

О0фф..то се смеем,ма на чужд ..гъз..Е, и аз да се "похваля",нищо не е ,ще кажете,ма в наш'та мах'ла са сиромаси..То да изрева за джанта,броня,нещо по-така..А тия олигофрени да ми гепят мигачите на калниците (ония 15-годишни червени,ожулени :oops: )..по 7-8лв.са чисто нови.Поне кабелите не са набутали в калника та да ровя да ги вадя.Да си ги турат ..на гъза да им светят ..ей ще разцепя някоя наркоманска кратуна, ей тъй за 7лв ,да видя ..от човешки интерес..какво движи тоя организъм деа.и кухите лейки :evil:

Потребителски аватар
soxy__
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот soxy__ » Сря 27 май 2009 19:17

решението е да им счупиш всички пръсти, да не могат после гащите да си вдигнат :D

Потребителски аватар
*bpm
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот *bpm » Сря 10 юни 2009 10:53

icoico написа:Хвърли едно око на гумаджиййницата на ул.Атанас Москов в Младост-3 до оня блок с декоративните тухли,одеве на минаване мярнах една такава джанта без гума изложена отпред,мисля че миналата седмица я нямаше.Шансът е минимален ама... :да:

Минимален .. минимален.. ама колега точно там се продаваха мойте джанти!!! :evil:
Идентифицирах ги и т.н. за жалост там беше само 1-та джанта. Да се надяваме, че полицията ще си свърши работата.

Потребителски аватар
Мартин
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Мартин » Сря 10 юни 2009 11:18

*bpm написа:
icoico написа:Хвърли едно око на гумаджиййницата на ул.Атанас Москов в Младост-3 до оня блок с декоративните тухли,одеве на минаване мярнах една такава джанта без гума изложена отпред,мисля че миналата седмица я нямаше.Шансът е минимален ама... :да:

Минимален .. минимален.. ама колега точно там се продаваха мойте джанти!!! :evil:
Идентифицирах ги и т.н. за жалост там беше само 1-та джанта. Да се надяваме, че полицията ще си свърши работата.

Дано, искрено се надявам!

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Сря 10 юни 2009 13:15

С интерес чакам какво ще стане...дано да имаш късмет и на куките им се бачка...
Браво и на наблюдателния колега :bowdown

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Сря 10 юни 2009 18:56

*bpm написа:

Хе,бях забравил темата,радвам се че има развитие някакво :)

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Чет 11 юни 2009 4:46

намерил си си джантата там ???
:shock
ебати измекярите

Потребителски аватар
*bpm
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот *bpm » Чет 11 юни 2009 9:47

icoico написа:
*bpm написа:

Хе,бях забравил темата,радвам се че има развитие някакво :)

:D Честно казано и аз се бях обезверил, обаче и още еидн приятел като ми каза, че джантите са там... веднага отидох да ги видя. Явно хората от гумаджииницата не са знаели какво става, а за крадеца дето ги е оставил там за продажба трябва здраво :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2
Даже и да не се намерят другите 3 джанти ще съм щастлив това копеле да го бутнат в панделата, за да не пострадат и други... :evil:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”