В4 комби`94г. оригинална резервна гума - има ли смисъл
-
- Автомобил:
- Двигател:
значи ето го моето мнение за оригиналната гума за временно ползване./50мили и 80км/Колко е рационална тази гума само аз си знам излиза се от положение с нея дори и без крик или с много малко повдигане ...разстоянието от центъра на тази гума до края на борда е по малко от колкото на стандарта 185/65/14 и тогава когато си спукал гума и преди да е спаднала до долу и подложиш опора под прага можеш с много леко повдигане на крик или както на мен ми се е случвало да я вдигна малко с тръба щото си бях дал крика на един приятел и успях да сложа тази малката които иска лесно дая сменя мисля че малката е по добревсеки които е сменял с оригинална рез.гума знае че става много лесно и бързо........значи мисля че инженерите на ФВ са предпочели този вариянт с по малък диаметър от тази гледна точка на това преимущество всичко е удобство ... тази стандартната също се сменя без проблем когато имаш хубав крик обаче при мен на пасата праговете са изгнили и реално крика само повдига аз си играем с подпирането на колата...значи аз предпочитам малката тя заема по малко място в иначе голямото комби пожелавам на всички успех при смяната на резервната гума и
- doktora
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: гр.Лясковец,обл.В.Търново, PASSAT B4, COMBI,1.8Mi, ADZ , 94г, LPG BRC
- Контакти:
Аз също вземах Пасата от Германия с патеричка. Даже когато я видях за първи път, ме учуди че беше чистак новичка, неизползвана - явно на германеца не му се е налагало да я използва.
Освен да проверите дали става за вашата кола, ви съветвам и от време на време да си я проверявате дали е добре напомпена. Ако имате помпа в колата - ще се справите някак си ако се окаже недостатъчно напомпена, или отдута. Но ако нямате - молете се да е добре напомпена, или да сте в населено място, или на близо до такова!
Освен да проверите дали става за вашата кола, ви съветвам и от време на време да си я проверявате дали е добре напомпена. Ако имате помпа в колата - ще се справите някак си ако се окаже недостатъчно напомпена, или отдута. Но ако нямате - молете се да е добре напомпена, или да сте в населено място, или на близо до такова!