Аман от простотия!!!
Re: Аман от простотия!!!
ква пандела, по-добре да му бъдат добре натрошени ръцете да е сигурно че повече няма да краде цял живот 

- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Прати човек да каже, че има интерес да ги купи, те сами ще си кацнат после.*bpm написа:Честно казано и аз се бях обезверил, обаче и още еидн приятел като ми каза, че джантите са там... веднага отидох да ги видя. Явно хората от гумаджииницата не са знаели какво става, а за крадеца дето ги е оставил там за продажба трябва здраво
![]()
![]()
![]()
Даже и да не се намерят другите 3 джанти ще съм щастлив това копеле да го бутнат в панделата, за да не пострадат и други...
Съответно полицията трябва да е информирана и да е с теб на място

Успех и да кажеш какво е станало после.
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
Криминално проявен се взриви сам в автомобил
Криминално проявен се взриви в крадена кола. 36-годишният Огнян Тодоров, известен с прозвището си Парашмангели се подпали, докато се опитва да открадне стария "Опел" на 66-годишния Иван Върбанов в Мизия. Мъжът е известен на полицията с множество криминални прояви, уточняват от МВР-Враца.
Инцидентът е станал около 2 часа през нощта. Собственикът на автомобила, е подал сигнал в районното управление на МВР в Оряхово, че в гаража е възникнал пожар. Огнян разбил колата и започнал да разкачва кабелите, за да я запали. Крадецът решил да си светне, като запали клечка кибрит. От пламъка обаче резервоарът избухнал, защото имало теч на гориво.
Престъпникът пламнал като факла и побягнал навън, като започнал да се търкаля с писъци по тревата. Той бил открит с маска на главата и ръкавици от охранители.
По данни на полицията той е откаран с обгорели крайници и черепно-мозъчна травма в оряховската болница. Има опасност за живота му. Лекарите вече 15 часа се борят за живота му. Състоянието му е изключително тежко. Изгарянията по тялото на Огнян Тодоров са около 40%, черепът му е спукан от взрива, а белият дроб е блокирал.
Криминално проявен се взриви в крадена кола. 36-годишният Огнян Тодоров, известен с прозвището си Парашмангели се подпали, докато се опитва да открадне стария "Опел" на 66-годишния Иван Върбанов в Мизия. Мъжът е известен на полицията с множество криминални прояви, уточняват от МВР-Враца.
Инцидентът е станал около 2 часа през нощта. Собственикът на автомобила, е подал сигнал в районното управление на МВР в Оряхово, че в гаража е възникнал пожар. Огнян разбил колата и започнал да разкачва кабелите, за да я запали. Крадецът решил да си светне, като запали клечка кибрит. От пламъка обаче резервоарът избухнал, защото имало теч на гориво.
Престъпникът пламнал като факла и побягнал навън, като започнал да се търкаля с писъци по тревата. Той бил открит с маска на главата и ръкавици от охранители.
По данни на полицията той е откаран с обгорели крайници и черепно-мозъчна травма в оряховската болница. Има опасност за живота му. Лекарите вече 15 часа се борят за живота му. Състоянието му е изключително тежко. Изгарянията по тялото на Огнян Тодоров са около 40%, черепът му е спукан от взрива, а белият дроб е блокирал.
По данни на полицията той е откаран с обгорели крайници и черепно-мозъчна травма в оряховската болница. Има опасност за живота му. Лекарите вече 15 часа се борят за живота му. Състоянието му е изключително тежко. Изгарянията по тялото на Огнян Тодоров са около 40%, черепът му е спукан от взрива, а белият дроб е блокирал.[/quote]
тази част най-много ми хареса, това заслужават всички крадци
тази част най-много ми хареса, това заслужават всички крадци
- Oizo_Zoizo
- Автомобил:
- Двигател:
Имало Господ значи... Преди две години го ритнах този в главата ( и го пратих в болницата) , но явно не му е било достатъчно. Сега обаче Господ си е свършил работата. Има си Видьов ден!!!
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Малелей...само как са си взели джантите.Ай стига е
Баси откачените типове.Добре че поне са ти подпряли колата на трупчета,а не директно на асфалта и бонус крик са ти оставили даже... 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”