И аз да се оплача

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
GodLike
Автомобил: VW Touran
Двигател: CRKB 7DSG Highline
Контакти:

И аз да се оплача

Мнениеот GodLike » Вто 21 мар 2006 12:50

Качвам се аз днеска сутринта в колата, тръгвам, поглеждам в лявото огледалото - НЯМА ГО СТЪКЛОТО (ел и подгряващо)! Тъпите, гадни копеленца наркоманчета, селяни гадни, да им е...а майките пак не са ме пропуснали. А на съседа са му взели стъклото на дясното огледало. То не бяха халогени, задно ляво стъкло(малкото на четивратка) за музиката, емблеми! Е ПИСНА МИ ВЕЧЕ :!: Трябва да спа в колата и който хвана там да остане :evil:

mod edit: wili98
колега нищо лично... ама сме далеч от приличният тон...

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Вто 21 мар 2006 16:44

освен каското за такива неща-Платен паркинг :cry:
знам много е гадно, просто не ми се говори

Потребителски аватар
GodLike
Контакти:

Мнениеот GodLike » Вто 21 мар 2006 18:30

Аз каско имам, даже говорих със застрахователите и ще ми платят 30 и няколко лева т.е. проблема не е в парите. Нервирам се щото се появява някакъв и решава че на мене тва огледало вече не ми трябва :evil: а на него му трябва за да се друса

П.С. При писането на първия пост бях под въздействиято на ярост и гляв и затова си го отнесоха роднините на крадеца

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Вто 21 мар 2006 18:57

Аз па викам само у София се гепа, ама на и тука така става, остваих колата на едно местоо като се върнах емблемата на 4-ката я няма, ама не се ядосвах ами се смях като побъркан, ся и аз незнам защо ама на смях се

п.п. сори колега, остава да спиш у колата и като дойде нинджата, и го натискаш :a boi de :stumm :stumm :beat_butt2 :rocketwhore :twisted:

Потребителски аватар
Spectre™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Spectre™ » Сря 22 мар 2006 8:07

Проблема не е в парите.. Проблема е, че посяга на нещо твое, нещо което обичаш и се грижиш за него.. А пък ако ти се случи няколко пъти е още по гадно.. За съжаление това няма да се оправи в близките години.. :roll: Така, че ще си останем само с гнева и нищо друго...

Потребителски аватар
koko jumbo
Автомобил:
Двигател:

Re: И аз да се оплача

Мнениеот koko jumbo » Сря 22 мар 2006 9:12

GodLike написа:Качвам се аз днеска сутринта в колата, тръгвам, поглеждам в лявото огледалото - НЯМА ГО СТЪКЛОТО (ел и подгряващо)! Тъпите, гадни копеленца наркоманчета, селяни гадни, да им е...а майките пак не са ме пропуснали. А на съседа са му взели стъклото на дясното огледало. То не бяха халогени, задно ляво стъкло(малкото на четивратка) за музиката, емблеми! Е ПИСНА МИ ВЕЧЕ :!: Трябва да спа в колата и който хвана там да остане :evil:

mod edit: wili98
колега нищо лично... ама сме далеч от приличният тон...

а ти къде живеш щото да ти кажа има значение и квартала ...

vento5
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vento5 » Сря 22 мар 2006 10:08

Съжелявам колега-нищо ново под Слънцето(Луната).Абе не знам дали и при другите марки автомобили е така, ама при нас се случва и което е по-гадното оставам с чувството че ме е обрал някой колега с VW.Може и да бъркам, ама накрая откраднатото се оказва на нечие VW а не някъде в нощото :(

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Сря 22 мар 2006 10:55

Супер неприятна случка...за съжаление е ежедневие
И така ще е докат полицаите играят заедно с крадците и разбойниците.
В Турция , кражба на кола - немислимо, разгонват фамилията на гепачите, никой не си помисля там това да го прави
В Румъния , в Букурещ има реклмани билбордове да си оставяте колата отключена с ключовете вътре....Кражбите на коли там - не съществуват вече
В Булгаристан - ще те пребият насред центура и изхвърлят от колата за да ти я вземат и после ще те изнудват за откуп.....
за части от колите какво да кажем...
Еврпоейски Съюз привет )))

Потребителски аватар
GodLike
Контакти:

Мнениеот GodLike » Сря 22 мар 2006 18:35

Колеги благодаря ви за съчуваствието. Няма какво повече да добавя по темата. Днес си сложих ново стъко на огледалото и всичко вече е ОК. Само дето си останах с вчерашните ядове, но това е живота в БЪЛГАРИЯ.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”