Здравейте, искам да си купя Голф 3 от Горубляне, но преди това искам да му направия един поф. преглед в някои сервиз в София, за да вида за какво иде реч... Някой да знае къде правят подобни прегледи(ходова част , двигател , ск. кутия) и евентуално цени:) Благодаря
mod edit: vasstop
А ние тук пишем на кирилица.
mod edit: vaskoto1

В кой сервиз да отида да прегледам Golf-a преди да го купя?
- emils
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
добре дошъл! (верно пиши на кирилица, може да имаш други прегрешения
:piss
, но това модовете хич не го прощават
)
а някой знае ли какво точно включва този преглед в юнитрейд (дали си имат списък по който го правят), правил ли го е там (или в друг сервиз) и каква му е цената, както е попитал човека.
успех в избора!

а някой знае ли какво точно включва този преглед в юнитрейд (дали си имат списък по който го правят), правил ли го е там (или в друг сервиз) и каква му е цената, както е попитал човека.
успех в избора!
- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
аз преди време ходих при Димчо в надежда с подобна нужда,
много се постара даже направи някъв покъртителен компютърен анализ на компресията
взе ми малко но на дружески начала (спомена че по принцип е 25 кинта услугата)
толкова се постара че ме отказа да я купувам колата
(на пръв поглед перфектен Г2)

много се постара даже направи някъв покъртителен компютърен анализ на компресията

толкова се постара че ме отказа да я купувам колата

бих ти препоръчал Юве на Симеоновско шосе 51
тел 962 54 12
п.с. ако не познаваш човека от Горубляне който ти продава, респективно е вкарал колата един съвет - не купувай оттам
тел 962 54 12
п.с. ако не познаваш човека от Горубляне който ти продава, респективно е вкарал колата един съвет - не купувай оттам

Последна промяна от daemon на Сря 22 мар 2006 11:57, променено общо 1 път.
- kali_racing
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Авто Център MSV
Намира се на гърбът на хотел Принцес,занимават се с автомобилен спорт и разбират пичовете!:)За преглед Ходова част компресия и това онова ще ти вземат не повече от 25лв.За контакт:М.Стойчев 0887768187
не си налагам мнението, ама покупката на кола на старо си е шибана работа и е чиста проба късмет
такива добавки ти слагат че я правят като нова за няколко хиляди километра, като смениш консумативите почваш да разбираш за какво става въпрос
изпитах го на гърба си
и продължавам да го чувствам
ако ти харесва колата, слагай главата в торбата и вземай, а после ще оправяш
дано да уцелиш кола. УСПЕХ
такива добавки ти слагат че я правят като нова за няколко хиляди километра, като смениш консумативите почваш да разбираш за какво става въпрос
изпитах го на гърба си

ако ти харесва колата, слагай главата в торбата и вземай, а после ще оправяш

дано да уцелиш кола. УСПЕХ
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
- jojo84
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: В кой сервиз да отида да прегледам Golf-a преди да го ку
Значи виж само да ти кажа ето ти един сержиз момчетат поправят коли само от горубляне Казват се Вальо и Краси сервиза им се намира в Дървеница ето ти тел 0888 311 370 и те ще ти кажат за тази кола дали е имала удар някаде или нещо по двигатела аз като си купих там ходих и ми казаха почети всичко за колата.И ти е близо до горублянеsystemniq написа:Здравейте, искам да си купя Голф 3 от Горубляне, но преди това искам да му направия един поф. преглед в някои сервиз в София, за да вида за какво иде реч... Някой да знае къде правят подобни прегледи(ходова част , двигател , ск. кутия) и евентуално цени:) Благодаря
mod edit: vasstop
А ние тук пишем на кирилица.
mod edit: vaskoto1
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”