Евала на момчето мъжки се справи

.
Това да се слагат всички под общ знаменател, е най-голямата простотия, която може да се измисли.
Незнам колко рискови са Пернишките шофори и колко катастрови стават между пътя със София понеже не пътувам по тази дестинация, но знам, че в София има страшно много идиоти, които са с регистрация С или СА. Е значи ли това, че на всички Софиянци застраховките трябва да са тройни.
Аз като един провинционалеш шофьор, който за съжаление, често пътува до София и до много различни точки из България. Откровенно заявявам, че от Софийските шофьори (една много голяма част от тях) по-опасни няма.
Просто столичани си карат по некви тяхни правила, като тотално пренебрегват всякакви правила за движения, а пък недай си боже да видят регистрация различана от С или СА е тогава ще си счупят клаксона от свирене и създаване на ситуации, ако евентуално провинциалния шофьор реши да се престрои в неговата лента. Е вервайте ми няма софиянец който да ви пусне, просто като види че му даваш мигач и тъпото леке почва да дава газ нарочно и прави всичко възможно да не те пусне. Най-лошото е че това не се прави от млади пешлемета, а и от шофьори на по 40 ~ 50 години.....

. Намен това ми е странно, тотална липса на колегиалност и шофьорска етика.
Това нещо го няма в абсолютно никой друг в България, поне там където аз пътувам.