1. Боби се справи чудесно, на няколко места реакцията му заплашваше да стане неприятен "дрифт", но за щастие без изключение запази добрия тон, което е най-важно и за което заслужава едно
2. Водещата беше гола вода и търсеше спор или сензация, не знам, но предаване не се получи според мен, поне не такова на ниво за големи хора.
3. Ония дето обясняваше за "вземете си боклука най-добре и си стойте в Перник" беше типичен представител на
со... преносителите на клишетата
4. Колко мъка има на тоя свят: "Защо си мислите, че голфа е най-бързата кола..." Мъкаа....
5. Не успях да звънна, чайника ми кипна бавно и предаването сърши преждевременно, но
според мен5.1. Просто липсва култура на движение, която или я има, или я няма. Като я няма, е необходим
5.2. Контрол на движението - глоби, снимки, пак глоби, пак снимки...Докато не им останат пари за касетофони и басове.
(Там, дето споменаха Владая...ми някой мислил ли колко е лесно на 200 м преди караулката да застане един полицай с радиостанция и всички състезатели - а те са много и без оглед на регистрацията - на караулката да ги привикат в бокса, след като са се наръчкали в колоната едва-едва от 100км/ч на 40 или там колкото беше ограничението)
6. Всичко извън 5.х е чесане на клавиатури, примитивно мислене и журналистически трептения за сензации
7. Гражданската трябва да е зависима от
- местоживеене (на село по малко катастрофи отколкото в големия град, сиреч малък риск)
- години без ПТП
- модел автомобил (на базата на статистика колко ГТИ-та напр. са направили за последните х години ПТП)
Поздрави...