Справи ли се Голфъра с медийната атака?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

Справи ли се Голфъра с медийната атака?

Да
99
52%
Не
14
7%
Боби Тунинга Президент
79
41%

Общо гласове: 192
Потребителски аватар
emohrisstov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Справи ли се Голфъра с медийната атака?

Мнениеот emohrisstov » Чет 11 юни 2009 16:58

Ми кво да кажа
Колегата Боби, много свестен пич изглежда. Обоснова се, обясни съвсем нормално за какво става въпрос.
Водещата обаче е много зле. Много тъпа чофка. Не знам как може такива да се слагат за водещи в национален ефир.
Простаците и елементарниците няма да ги обсъждам.
Изображение

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Чет 11 юни 2009 17:10

Браво, Боби! :hahhihi:
Справи се отлично ! ;)
Много съжалявам, че не успях да се свържа :| ... щеше да е забавно да кажа няколко думи на господата комплексари, които се обадиха. Щях нежно да ги нахраня ( особено господинът с японската кола и този с буса), но имаха късмет :(

Не мога да разбера колегите, които са гласували с Не. :roll:
Нека поне разберем, защо мислят така. ;)

Потребителски аватар
lozan67
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lozan67 » Чет 11 юни 2009 17:41

Боби беше перфектен. А Дарик радио отдавна съм ги заподозрял, че си имат телефонисти на заплащане mhihi . За толкова години как поне веднъж не се свързах , вечно едни и същи са на телефона.

Потребителски аватар
Чудомир
Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES

Мнениеот Чудомир » Чет 11 юни 2009 18:23

1. Боби се справи чудесно, на няколко места реакцията му заплашваше да стане неприятен "дрифт", но за щастие без изключение запази добрия тон, което е най-важно и за което заслужава едно :да:

2. Водещата беше гола вода и търсеше спор или сензация, не знам, но предаване не се получи според мен, поне не такова на ниво за големи хора.

3. Ония дето обясняваше за "вземете си боклука най-добре и си стойте в Перник" беше типичен представител на со... преносителите на клишетата

4. Колко мъка има на тоя свят: "Защо си мислите, че голфа е най-бързата кола..." Мъкаа....

5. Не успях да звънна, чайника ми кипна бавно и предаването сърши преждевременно, но според мен

5.1. Просто липсва култура на движение, която или я има, или я няма. Като я няма, е необходим
5.2. Контрол на движението - глоби, снимки, пак глоби, пак снимки...Докато не им останат пари за касетофони и басове.

(Там, дето споменаха Владая...ми някой мислил ли колко е лесно на 200 м преди караулката да застане един полицай с радиостанция и всички състезатели - а те са много и без оглед на регистрацията - на караулката да ги привикат в бокса, след като са се наръчкали в колоната едва-едва от 100км/ч на 40 или там колкото беше ограничението)

6. Всичко извън 5.х е чесане на клавиатури, примитивно мислене и журналистически трептения за сензации

7. Гражданската трябва да е зависима от
- местоживеене (на село по малко катастрофи отколкото в големия град, сиреч малък риск)
- години без ПТП
- модел автомобил (на базата на статистика колко ГТИ-та напр. са направили за последните х години ПТП)

Поздрави...

Потребителски аватар
arrougance
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот arrougance » Чет 11 юни 2009 18:52

Много е прав,че всичко опира до възпитание, култура, дисциплина.Всеки човек е различен,няма значение СА РК В СС и така нататък,то си е до човек.

Потребителски аватар
SANTOS 2107
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SANTOS 2107 » Чет 11 юни 2009 19:10

olumfri написа:Слушах колегата. Според мен се справи много добре :да:

:да: Напълно подкрепям :!:

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Чет 11 юни 2009 20:34

Евала Бобка! Въпреки всичко пернишкия гоУф си остава пернишки гоУф, а всеки гоУфаджия си е с диагноза ;)
Дойдох, видях, проверих (и потвърдих) mhihi
Като горд собственик на Г3 признавам своята диагноза и тайният ми блян за пернишки табели (Боби обещал си ми ги)

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Чет 11 юни 2009 21:23

Да...
Боби Тунинга Президент..... :bowdown :да:

Потребителски аватар
lyaskov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyaskov » Чет 11 юни 2009 21:30

Добре се представи момчето, за разлика от селянина, който се обади да каже да ни забраняват със закон.. хх :kiss my ass

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Чет 11 юни 2009 21:49

Браво на колегата.Слушах го много внимателно.Яд ме е сам,че не можах да се свържа,за да го питам тоя с буса той в село "долно нанагорнище" ли кара буса си или в София.Защото ако кара в София няма как да не е видял как карат маршутките и всички други бусаджии така да ги нарека.И на тоя убавец дето искаше да се забранят голфовете със закон.Ако питате мен по-скоро би трябвало да се забранят всички мощни мотори,всички скъпи и лискави коли и джипове,спиращи по средата на пътя пред лъскавите комплексарски заведения.Каращи с по 250км/ч по пътищата,минавайки на червено по светофарите,и така на татък.Ако си малоумник зад волана и трабант да караш пак ще си малоумник.Както каза Боби всичко е до човека и неговото въспитание,и манталитет.Както има и голфаджии така има бмвджии,хондаджии,и още доста,всички ги знаем.Дали си от София или от Левуново ако имаш акъл в главата ще караш разумно,ако не ще си потенцялен убиец.

Потребителски аватар
koby
DarkSidE of The WorlD
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот koby » Чет 11 юни 2009 23:13

много ми е интересно защо на колите с регистрации "ПК и СО" искат само да вдигнат застраховките като 90% от катастрофите са в СОФИЯ Град Столицата и са пречинени от Софиянци

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Чет 11 юни 2009 23:33

Я се осъзнайте. Никога никъде никой освен журналистите не е споменавал нищо за увеличаване на застраховките на РК,СО,ВР и каквито други номера ви дойдат на ум,нямаше и представител на ЗК в предаването.Има застрахователни агенти тук във форума-нека кажат те как стои въпроса. :idea:

Последна промяна от icoico на Чет 11 юни 2009 23:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Чет 11 юни 2009 23:36

koby написа:много ми е интересно защо на колите с регистрации "ПК и СО" искат само да вдигнат застраховките като 90% от катастрофите са в СОФИЯ Град Столицата и са пречинени от Софиянци

Голфъра се справи отлично ...
имаше един сеянин с бус
и още един комплекс , не разбрах с какво...
к.. за тях

ПП: може ли да ти видя статистиката , че ми е много интересно от коя социологическа агенция я извади ... и между другото , все по често срещам коли с СО които се управляват неадекватно, може да се стряскат хората от движението , но все пак искам да знам за статистиката , а ако няма такава, ....
всеки може да си говори и говори глупости , но понякога трябват и факти

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Чет 11 юни 2009 23:37

всичко е ялово!
темата изпрегна.
предаването беше подчинено на повече народ да слуша рекламките.
надяваха се да получат в студиото див пернишки бек, който да храни всички в кръгова отбрана, ама им дойде много мазен курбана... mhihi mhihi mhihi
голфъра аз лично толкова хрисим да го видя-няма да го повярвам, ама това е защото си се обичкаме... :kissy: :012: mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Чет 11 юни 2009 23:47

А как всъщност голфъра се оказа в живо предаване от студио, че нещо не можах да зацепя?

Върни се в “ОФФ-Топик - други”