Здравейте колеги .
Имам подземен гараж в София , който не се използваше дълго време , но вече ми се налага да си паркирам колата в него и в момента имам грубо казано проблем . Ситуацията е следната ...
Отивам вчера вечерта да си оставя колата в МОЯТ гараж и какво да видя ... паркирано лъскаво Ауди А3 в него

(само да поясня , че гаража е без врата , само клетка е). Рабрах на кой "баровец" е аудито и след като не го намерих вечерта на адреса му , и съответно не успях да си паркирам колата в гаража , му оставих учтиво послание на бележка на задното стъкло, от днес 12.06 да бъде така добър да не си паркира колата там. Днес сутринта си вкарвам колата отново в гаража , бързащ за работа, и гледам Аудито пак там ... без бележката на стъклото, т.е. я е прочел пича. Кипна ми сутрешното л..но и отново отивам до тях и вече го приканвам официално да си премести колата и да не си я спира повече там . Съответно , понеже е кисел гъзар с ауди за 60 бона , и няма пари да си плати наем на гараж , започва да ми се дърви още малко ще ме набие . Та въпроса ми е , тъй като ще направя проверка след няколко дена дали отново не си спира колата там , ако продължава с действията си , мога ли да отида с полиция и от там нататък те да се разправят с него . Интересува ме какви са ми правата в такъв случай ? То е ясно , че аз съм прав в случая , тъй като гаража е моя собственост , но ме интересува как мога да го

ако продължава да спира там ?