въпрос относно поло автоматик

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
mapako
Автомобил:
Двигател:

въпрос относно поло автоматик

Мнениеот mapako » Вто 09 юни 2009 16:53

Здравейте, моля да ми кажете впечатления за Поло 1,4, 2001 год, автоматик.
аз имам в момента автоматик, не фолксваген, и доста си изпатих.
интересува ме какъв тип е скоростната кутия, и дали е с 4 или 5 скорости, въобще ако някой има опит, моля да пише спешно.
предварително благодаря

Потребителски аватар
kojuharov
Автомобил:
Двигател:

Re: въпрос относно поло автоматик

Мнениеот kojuharov » Пет 12 юни 2009 18:10

Пич само един път съм карал такова чудо на VW и то беше Golf 3. Бях удивен колко трудно и тромаво върви автомобилът.

Потребителски аватар
freestyler911
Автомобил: VW polo
Двигател: AEX 1996

Мнениеот freestyler911 » Пет 12 юни 2009 23:50

kojuharov написа:Пич само един път съм карал такова чудо на VW и то беше Golf 3. Бях удивен колко трудно и тромаво върви автомобилът.

освен това е и проблемна автоматичната скоротна кутия на тия над 10 годишни кошници, и аз съм против, ке си мачкам амбриажот дорде събера пари за широко с DSG...

Потребителски аватар
kojuharov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kojuharov » Съб 13 юни 2009 9:13

Тази сутрин карах на един пич Golf 3 отново. За да изкажа мнение, де. С прискърбие мога да съобщя, че от всичките автоматици които съм карал (Форд, Мерцедес и Рено) голфара има най-скапа*ят автоматик. Даже и Форда дето като го видя и получавам констракции се кара по-леко.

Потребителски аватар
freestyler911
Автомобил: VW polo
Двигател: AEX 1996

Мнениеот freestyler911 » Съб 13 юни 2009 10:12

kojuharov написа:Тази сутрин карах на един пич Golf 3 отново. За да изкажа мнение, де. С прискърбие мога да съобщя, че от всичките автоматици които съм карал (Форд, Мерцедес и Рено) голфара има най-скапа*ят автоматик. Даже и Форда дето като го видя и получавам констракции се кара по-леко.

Е то зависи от двигателя, аз имах Понтиак гранд американ 3.1 v6 автоматик , и си вървеше пре доволно.А на 1 (за натоварен автомобил) се дърпах на едно кръстовище с една моторетка 600-700 кубика, и не и се дадох до 50 мили (до ограничението). После , имам форд фокус , пак автомат, пак оттатък океана , ... 2.0 150 коня... ми дърво си е както и да го погледнеш , шитарска работа, вече ти се иска да превключиш , то неиска, още качва обороти..... абе не е за мене това автоматик , може би за американците е гот, и за нежния пол , ама аз си искам stickshift mhihi mhihi

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”