Ел. Стъкла Б4
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ел. Стъкла Б4
Имам проблем с ел.стъклото(предно ляво) При вдигане на стъклото не сприра в горната позиция, чува се прищракване и така докато не пусна бутона.Интересува ме има ли някакви крайни изключватели и къде се намират?При спускане надолу същата работа.Гледах и неможах да ги намеря?
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Re: Ел. Стъкла Б4
Колега износен ти е зъбният гребен на стъкло повдигача и не спира моторчето а копае на едно място оправя се със нов стъкло подемник или наваряване на страият гребен (не ти препоръчвам вторият вариант щото е от ден до пладне)
Крайните положения на стъклото ги следи комфорт модула във всяка врата на база консумация на ток когато се увеличи над 20А мисля че беше и изключва моторчето, тъй като при теб то боксува няма как електрониката да го изключи понеже не може да достигне необходимата консумация
Там ти е проблема и решението е по горе описано

Крайните положения на стъклото ги следи комфорт модула във всяка врата на база консумация на ток когато се увеличи над 20А мисля че беше и изключва моторчето, тъй като при теб то боксува няма как електрониката да го изключи понеже не може да достигне необходимата консумация

Там ти е проблема и решението е по горе описано

-
- Автомобил:
- Двигател:
благодаря ви за отговорите колеги.Наистина имам няколко изронени зъба от зъбния гребен,които съм ги наварил и пак не спира стъклото при горна и долна позиция.Аз си мисля че,инменно електрония блок нещо не е наред.А дали става задната машинка да работи отпред?
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
matros написа:благодаря ви за отговорите колеги.Наистина имам няколко изронени зъба от зъбния гребен,които съм ги наварил и пак не спира стъклото при горна и долна позиция.Аз си мисля че,инменно електрония блок нещо не е наред.А дали става задната машинка да работи отпред?
Колега тези наварените зъби вече ги няма затова пак копае на едно място а относно въпросът ти ТВЪРДО НЕ ето защо
така изглеждат предните
http://www.vagcat.com/p/B084/128500.png
и така задните
http://www.vagcat.com/p/B084/129500.png
- blagoykata
- Автомобил: Пасат
- Двигател: АФТ 1996
Моите зъби ги наварих, придадох им нужния профил и вече трети месец са ОК.
- mitacee
- Автомобил:
- Двигател:
blagoykata написа:Моите зъби ги наварих, придадох им нужния профил и вече трети месец са ОК.
и аз така вече една година няма проблем
- nikolai_ignatov
- Автомобил:
- Двигател:
и аз имах този проблем с изронените зъби наварихме ги и нямам проблем с тях вече цяла година.но имам друг проблем на самата ножица има едни пласмасови водачи ли са незнам и аз как точно се казват приличат на Х и имат счупени краченца някои от тях.когато вдигам прозореца малко увисва напред и неможе да затвори хубаво.продават ли се само тези неща или трябва цял механизъм.питах в Бургас на едно две места и ми казаха че само цял механизъм
-
- Автомобил:
- Двигател:
На моя пасат също ги наварявах,но се наложи майстор дда го регулира,че сам не можах да го регулирам.Ремонтира жила и при него можеш да ги намериш тези хикс пластмасови водачи,че и на мойта бяха счупени и излизаха.0899287199