Предна броня от Rallye на КР....
- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
Предна броня от Rallye на КР....
Абе днес си намерих оригинална предна броня от Rallye, обаче отстрани е с около 10 санта по-дълга от мойта. Но пък се установи, че мойта греда, дето е хваната бронята е "малката", а въпросната броня от Rallye си върви с "голямата". Въпроса ми е дали ще е нужно да режеме отстрани бронята или като я сложиме с "голямата" греда ще си пасне всичко?
Другото е, че калниците на Rallye както всички знаеме са доста издути, докато моите са си оригиналните, издути са само веждите... 
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
Mackata написа:И ко ?
Само ножа от долу е по различен!
Така като гледам.
Ама може и да не виждам как си требе.
А неееее.......добре е бронята.
И каде има такава ?
И най-долу това с дупките пластично ли е ?
Че слагам и след един час съм го оставил някаде.
хехехехех
Можеш на фльонга да го сгънеш и няма да се счупи, даже няма да си развали формата
Халогените са абсолютно еднакви с тези от Пасат (с лупата), поне така ми казаха де...
- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
FreAk написа:закарай я при някой който се занимава с лепене на брони и ще ти я напасне
п.п. да не би да си я взел някъде от Стрелбище, защото вчера около обяд мина до мен, свирнах но не ме чу да спреш, на ул. Нишава
Мда, там е на сестра ми салона, бях на фризьор
Както и да е, вчера споделих с Ваското1 и почерпих коментари по въпроса. Казаха ми, че самата греда ("голямата") стърчи по-навън от сегашната ми ("малката") и въпросното стърчане ще компенсира дължината в краищата. Но не беше много сигурно тва та реших да се допитам до повечко хора едновременно

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”