мойто ускорение от 0-100 е около 2 сек.
кой не верва - http://www.fadin.ru/lj/present.jpg
Твоето ускорение от 0 до 100 км/ч?
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
batmilko написа:мойто ускорение от 0-100 е около 2 сек.
кой не верва - http://www.fadin.ru/lj/present.jpg
е това е ускорение

- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
VW_FEN написа:Мойта като не върви, не прави нищоседи си на едно място... твоята не знам как е правила 0-100 за 6-7 щом не е вървяла... абе странни работи стават тука
![]()
Тебе та знаеме, че си фен на пенсионерското шофиране и че с повече то 50км/ч в града не караш.
Абе човека е написъл от 0-60мили, което е равно на 0-96км/ч, а попринцип ГТИ 16клапана АБФ ускорява от 0-100км/ч за 8.3сек и 0-96км/ч под 8сек е нормално. Мойта барака ги прави за 11секунди от 0-100км/ч без да е пипана, а покаталог и дават малко повече, и имай предвит, че данните по каталог са по-песимистични (с двама човека, резервоар и т.н), а като си сам махнал си резервната гума, изходил си се и имаш малко гориво ще дадеш 100% по-добро време.
Това лято като съм се навил да си зема G-tеch или има и на Г-реди (ма доста скъпички) друго подобно устройстово за измерване на динамичните показатели на колата и после ше има яко от 0-60мили даже съм си заплюл няколко местенца за тестове ::

- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Не бе, сериозно казвам - колата когато не върви и е спряна, нищо не прави
А иначе правя 100 за 14 секунди
Е са, пенсионерско... ти ми се сърдиш май, че ти писах в темата и ти направих забележка преди... е, не го приемай толкова навътре
Няма да ти цапам темите друг път
Между другото, нашата готина отсечка пред НИМ вече е с около 50 метра по-къса, щото и тя се е заразила с дупки от най-коварните...
тъкмо да си премеря 0-100 ускорението и дойдоха аматьорите с бициклите и мене ме хвана срам да се пробвам, щот щяха да ми се смеят на 14-те секунди...

Е са, пенсионерско... ти ми се сърдиш май, че ти писах в темата и ти направих забележка преди... е, не го приемай толкова навътре

Между другото, нашата готина отсечка пред НИМ вече е с около 50 метра по-къса, щото и тя се е заразила с дупки от най-коварните...
тъкмо да си премеря 0-100 ускорението и дойдоха аматьорите с бициклите и мене ме хвана срам да се пробвам, щот щяха да ми се смеят на 14-те секунди...

-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
VW_FEN написа:Не бе, сериозно казвам - колата когато не върви и е спряна, нищо не правиА иначе правя 100 за 14 секунди
![]()
Е са, пенсионерско... ти ми се сърдиш май, че ти писах в темата и ти направих забележка преди... е, не го приемай толкова навътреНяма да ти цапам темите друг път
тъкмо да си премеря 0-100 ускорението и дойдоха аматьорите с бициклите и мене ме хвана срам да се пробвам, щот щяха да ми се смеят на 14-те секунди...![]()
![]()
![]()
![]()
14 секунди.. много бре!

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”