Здравейте искам да си сменя шенкелите/главините/на пасат б3 със шенкели от vw-Jetta ,и имам следния въпрос дали ще станат или само ще си поиграя ако не станат-значи пробвах външно каре от пасат б3 на главините на jеtta и си влизат добре дали има някаква разлика в размери и къдев трябва да меря за да видя да ли ще стане нещо.Демек искам да направя малко побългаряване.
Благодаря ви предварително за мненията.
Шенкели от Jetta дали ще станат на пасат б3 или няма
- lozanov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Шенкели от Jetta дали ще станат на пасат б3 или няма
само ако джетата е 1.8 и е с вентилирани дискове, ако е 1.6 забравяш защото захвата на супортите не е същия, дори и другото да е 1:1 

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Каква е идеята? Че нещо не ми става ясно 

- vinovniq
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте значи идеята ми е следната искам да сменя на пасата/б3 1,8 mi/шенкелите наред с главините спирачния диск спирачния апарат изцяло всичко.,и да сложа от джета 87-88г-1,3i-това всичкото което изброих защото на пасата се е поразбило доста а пък на джетата са си като нови-понеже ги имам в наличност и дали ще излезне нещо.
- bobcho
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: AFN 1997
Идеята поне според мен не е много добра, защото ще станеш с по-малки спирачки (поради конструкцията на шенкела от 1.3 няма да можеш да сложиш спирачките от Пасат).Частите по окачването не са чак толкова скъпи ... шарнири и къси накрайници при всички положения няма да са по-скъпи от 100 лв.А също така можеш да свалиш частите от шенкелите на джетата и да ги прехвърлиш на Пасата. ..
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Колега тебе да не ти се мре случайно или искаш да утрепеш някой със какъв акъл ще слагаш по малки дискове и шенкели? На тая тежката предница на пасата тия слабите шенкелчета