Поло-то угасна по време на дви?..Оказа се двигател!-Решено!!

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
veselin111
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Поло-то угасна по време на движение?...Оказа се двигател!!!!

Мнениеот veselin111 » Пет 12 юни 2009 9:57

Обадих се в няколко магазина и цената, която ми казаха за бутало+сегмент за моя двигател е между 180 и 230лв. В такъв случай ремонта ми ще мине 1000лв, за това се пренасочвам да сменям двигателя, по точно ми трябва само блока с буталата. Блок от какъв тип двигател ще пасне на моя и какъв двигател да търся(ако не мога да намеря само блок). След като колата ми е 1043куб, може ли да стане блок от двигател 1200куб. например. Има ли значение дали блока е от кола с пълна инжекция, карбуратор или моноинжекция. :roll: :idea:
Ако някой знае от къде да си купя горе споменатите неща, нека да каже!!!! :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

Благодаря за съдействието!!!. :bowdown

Потребителски аватар
maslinkov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maslinkov » Пет 12 юни 2009 11:50

Ако имаш парички по - добре това: http://www.avtochasti-online.bg/shop/pa ... 23f77131ea Поне ще ти е мирна главата. :D
Търси същия като твоя. Мене за блок 2-а употреба на 60 000 км ми излезна 1850 лв. с ремонта /гарнитури, масла, антифриз..../ ПП. Едва ли маслените магистрали на 1200 сс ще съвпаднат с главата ти

Потребителски аватар
pe_aps
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pe_aps » Нед 14 юни 2009 9:52

какви такива за по 2к,тя цялата кола струва малко повече,ако разпродадеш ще си намериш прилично поло инжекцион и си джиткаш..

Потребителски аватар
maslinkov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maslinkov » Нед 14 юни 2009 14:16

За 2 хил. ще е на същия хал и ако си решил да правиш гараж от ламарина прави точно така. Моята кола си има излъчване и за друга не я сменям. За вас колеги не зная... :drunk

Потребителски аватар
veselin111
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот veselin111 » Пет 19 юни 2009 19:12

Вече колата е в движение. Смених двигателя(понеже само блок не успях да намеря), намерих с абсолютно същия код . За сега всичко е много добре. Компресията е 11 и на 4-те цилиндъра. Работи много равномерно и тихо.
От стария двигател имам глава и колянов вал здрави и в пефектно състояние, ако някой го интересува да пише на ЛС.
Майстора ме посъветва сега 10хил.км да карам на бензин, тъй като двигателя не е работил известно време и да не прегорят сегментите от газ-та.
Благодаря на отзовалите се!!! :bowdown

Потребителски аватар
swissmad
Автомобил:
Двигател:

Re: Поло-то угасна по време на дви?..Оказа се двигател!-Решено!!

Мнениеот swissmad » Съб 08 авг 2009 21:19

Майстора ме посъветва сега 10хил.км да карам на бензин, тъй като двигателя не е работил известно време и да не прегорят сегментите от газ-та

Глупости :screwy :screwy :screwy :063: :063: :063:

Потребителски аватар
doc_j
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doc_j » Съб 08 авг 2009 22:53

maslinkov написа: Моята кола си има излъчване и за друга не я сменям. За вас колеги не зная... :drunk

Тя и моята си има излъчване, ама има и други с по-добро излъчване (спокс, и те са от ВАГ-груп).

По темата според последното мнение:

Аз винаги си карам на бенц и грижите ми са поне двийно по-малко. И на газ съм карал и мога да кажа: парите които съм спестил от газ съм ги налял в ремонти (нервите никой не ми ги плаща). Освен ако не си с газова инжекция, но там Наско (Anbuch) ще ти обясни по-добре в газовия сектор на форума.

sevdo
Автомобил:
Двигател:

Re: Поло-то угасна по време на дви?..Оказа се двигател!-Решено!!

Мнениеот sevdo » Пет 23 окт 2009 20:37

Вече колата е в движение. Смених двигателя(понеже само блок не успях да намеря), намерих с абсолютно същия код . За сега всичко е много добре. Компресията е 11 и на 4-те цилиндъра. Работи много равномерно и тихо.
От стария двигател имам глава и колянов вал здрави и в пефектно състояние, ако някой го интересува да пише на ЛС.
Майстора ме посъветва сега 10хил.км да карам на бензин, тъй като двигателя не е работил известно време и да не прегорят сегментите от газ-та.
Благодаря на отзовалите се!!! :bowdown

Имаш ЛС!!!

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”