Snejoky написа:Днес ми се случи интересна случка от която още не мога да се успокоя. Карам си по "Симеон" и давам десен мигач за "Димитър Петков". На кръстовището чака жена с малко дете в количка. Спирам да и направя път да пресече. В този момент в лявото огледало виждам кола, която тръгва да ме изпревари и му махнах през прозореца да спре. ИДИОТА спря в последния момент и ме напсува. Побеснях и слязох да го попитам кого псува. В този момент виждам, че е дал десен мигач, за да завива и той надясно като мен. В колата седеше чичка на около 60г. с бяла брада и коса, а до него предполагам бе жена му. Оправда се с това, че си мислел, че аз съм спрял там и няма да тръгвам, за това ме напсувал. Жената с количката пресече и започна и тя да му се кара. Реших да не се разправям повече с него и си тръгнах. Яд ме е, че го спасих от затвора, а той ме напсува като овчар. Ако не му бях махнал да спре щеше да сгази жената с количката, защото тя вече бе тръгнала да пресича. Какво трябваше да направя в случая? Да го пребия като куче ли, та тогава мен щяха да ме заключат. Добре, че с мен беше баща ми, та се сдържах да не правя дивотии. Направо съм бесен
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта