! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот AmW » Нед 14 юни 2009 12:40

Бакшо не е имал видомост :?. Има дървета от дясно (или поне имаше mhihi ) а и типично за бакшиш да се изнизва на "жълто" mhihi

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Нед 14 юни 2009 13:27

Бакшиш 0, трамвай 1!
Трамвай WINS! :063:

theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Мнениеот theultimate » Нед 14 юни 2009 14:56

Не бързайте да обвинявате таксиджията, защото миналата година за едната бройка да ми се случи такова нещо. Пресичам линията на ботевградско шосе по една от преките му на зелен светофар (убеден съм зелен, не жълт) и гледам, а от ляво идва трамвай. Аз минавам бавно, понеже има много дупки. Абе тоя трамвай взе много близо да идва.....настъпих газта до ламарината. Гледам в огледалото - кара го някаква лелка и си минава на чисто червено докато говори по телефона и гледа заблеяно настрани...

Потребителски аватар
Luper
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Luper » Нед 14 юни 2009 17:04

абе с тия трамваи... сега от както за city centre-a се влиза само от Арсеналски и там нали се пресичат релсите на 6-цата, та миналата седмица за малко да се получи подобна ситуация с един, дето си караше по булеварда, шат мигача и цепи към бариерите.. без да се огледа без нищо и съм забелязал рядко някой там се оглежда за трамваи, и е въпрос на време и там да се случи нещо такова, нещо не е доизмислено

Потребителски аватар
Snejoky
R.I.P
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Snejoky » Пон 15 юни 2009 11:31

Днес ми се случи интересна случка от която още не мога да се успокоя. Карам си по "Симеон" и давам десен мигач за "Димитър Петков". На кръстовището чака жена с малко дете в количка. Спирам да и направя път да пресече. В този момент в лявото огледало виждам кола, която тръгва да ме изпревари и му махнах през прозореца да спре. ИДИОТА спря в последния момент и ме напсува. Побеснях и слязох да го попитам кого псува. В този момент виждам, че е дал десен мигач, за да завива и той надясно като мен. В колата седеше чичка на около 60г. с бяла брада и коса, а до него предполагам бе жена му. Оправда се с това, че си мислел, че аз съм спрял там и няма да тръгвам, за това ме напсувал. Жената с количката пресече и започна и тя да му се кара. Реших да не се разправям повече с него и си тръгнах. Яд ме е, че го спасих от затвора, а той ме напсува като овчар. Ако не му бях махнал да спре щеше да сгази жената с количката, защото тя вече бе тръгнала да пресича. Какво трябваше да направя в случая? Да го пребия като куче ли, та тогава мен щяха да ме заключат. Добре, че с мен беше баща ми, та се сдържах да не правя дивотии. Направо съм бесен :014:

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Пон 15 юни 2009 14:06

Вместо да те е яд, че си го спасил от затвора, радвай се, че си спасил живота на жената и детенцето в количката! :да:

Потребителски аватар
plamen000000
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот plamen000000 » Пон 15 юни 2009 17:18

Snejoky написа:Днес ми се случи интересна случка от която още не мога да се успокоя. Карам си по "Симеон" и давам десен мигач за "Димитър Петков". На кръстовището чака жена с малко дете в количка. Спирам да и направя път да пресече. В този момент в лявото огледало виждам кола, която тръгва да ме изпревари и му махнах през прозореца да спре. ИДИОТА спря в последния момент и ме напсува. Побеснях и слязох да го попитам кого псува. В този момент виждам, че е дал десен мигач, за да завива и той надясно като мен. В колата седеше чичка на около 60г. с бяла брада и коса, а до него предполагам бе жена му. Оправда се с това, че си мислел, че аз съм спрял там и няма да тръгвам, за това ме напсувал. Жената с количката пресече и започна и тя да му се кара. Реших да не се разправям повече с него и си тръгнах. Яд ме е, че го спасих от затвора, а той ме напсува като овчар. Ако не му бях махнал да спре щеше да сгази жената с количката, защото тя вече бе тръгнала да пресича. Какво трябваше да направя в случая? Да го пребия като куче ли, та тогава мен щяха да ме заключат. Добре, че с мен беше баща ми, та се сдържах да не правя дивотии. Направо съм бесен :014:

Колега тоя пич с каква кола беше ако си запомнил в тая суматоха?

Потребителски аватар
Snejoky
R.I.P
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Snejoky » Пон 15 юни 2009 21:12

Тъмно червено Рено19

Потребителски аватар
svetlin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот svetlin » Сря 17 юни 2009 12:14

Вчера един приятел си кара "Голдуинга" и тръгва да спира на светофар, пред него 3-4 коли и той си остава зад тях без да се бута напред да излезе първи на светофара. В този момент някакво ромче тип тарикатче минаващо отдясно където има паркирани автомобили с цел да изпревари цели 3 коли примерно и да се върне после в лява лента минава в неговата лента удря го в задната гума, завърта го, влачи го 4-5 метра и го блъска в предната кола. Обяснението на рома било че мислил че като всички мотористи ще профучи между колите и ще мине напред и като предприел маневрата да мине в лявата лента очаквал вече да бил минал :horror: :beat_butt2 Нека продължаваме да плюем после всички мотористи...

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Сря 17 юни 2009 22:56

Днес , от Черни връх , ляв завой към софияленд ,
завива бус с великотърновска регистрация , кара бавно и решавам че ще го изпреваря от дясно , не прецених и при маневрата от дясно го засякох...
идиота съм аз , извиних се , но все пак постъпих идиотски :oops:

Потребителски аватар
googoо
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот googoо » Чет 18 юни 2009 19:53

Преди час-два на Дондуков едно момиче на около 14 тръгва да пресича, гледайки в другата посока. За малко и се размина. :bishop

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Пет 19 юни 2009 19:28

Черен Голф2 С9027ХВ ме хвърли в потрес преди малко в дефилето Варвара-Велинград изпреварвайки бавно и тържествено като на парад в забранена отсечка с поредица остри завои без абсолютно никаква видимост колоната от 6-7 автомобила които се движехме след една цистерна,за щастие имаше господ и нямаше насрещна кола :screwy От чисто любопитство го настигнах и изпреварих-вътре сериозно изглеждащ четиридесетинагодишен шофьор,трима възрастни и едно малко дете,скачащо насам-натам по задното стъкло...

theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Мнениеот theultimate » Съб 20 юни 2009 17:20

Този последния е закоравял малоумник.....хем бавен, хем изпреварва както изпреварват коли по 200+ коня.

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Съб 20 юни 2009 19:15

Днес в Елена по пътя към хотела какичка караше с 40-50 на път широк кола и половина и никаква видимост. Докато се разминавахме видимо не намали скоростта, докато ние почти спряхме в тревата край пътя.

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Нед 21 юни 2009 22:59

Колеги днес се връщах от вилата по-магистрала хемус и малко след 4тия тунел една патка/жена изпреварва с някъв издухал опел от аварийното платно :twisted:
Не мога да повярвам, че има такива идиоти!
На същата магистра вече не помна след тази случка или преди нея, някъв кретен този път, но пак с опел май беше астра от тези по-новите карам с 120км в лявата лента и кретена плътно зад мен нито пресветва нито нищо, направих му път, тамън вече бях набрал 140км ляв мигач и в скоростното поле и кретена си кара и изведнъж дава спирачки нали се сещате какво е чувството, но си викам сигурно има кола пред него нещо.. светкам му мигам свиркам сети се коп-лето да ми направи път и познайте пред него няма никой просто надолнище с малко по-остър ляв завой изглежда се оплашил, че не може да го вземе, но не е това начина да бие сперачки на магистралата.

Върни се в “Пътеводител”