шумене на говорителите
-
- Автомобил:
- Двигател:
шумене на говорителите
здравейте,преди около седмица си преминах от кенууд на пайнер дех-6000уб и се появи следния проблем-задните говорители и тубата са ми вързани през усилвател и по време на палене и движение без да е включено цд-то има писклив шум който се увеличава с оборотите,след като включа цд-то пак си остава,но като увелича малко над нормалното не се чува никакав шум.Предната линия са ми босе и от тях не се чува този шум,задната са кенууд и баса не знам какъв е.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: шумене на говорителите
Имаш неправилно свързана маса,скапан чинчов кабел или усилвателя ти е здал багажа.Почни от захранващите и сигналните кабели.
- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
stanev11 написа:здравейте,преди около седмица си преминах от кенууд на пайнер дех-6000уб и се появи следния проблем-задните говорители и тубата са ми вързани през усилвател и по време на палене и движение без да е включено цд-то има писклив шум който се увеличава с оборотите,след като включа цд-то пак си остава,но като увелича малко над нормалното не се чува никакав шум.Предната линия са ми босе и от тях не се чува този шум,задната са кенууд и баса не знам какъв е.
Сега принципно това е нормално. Значи пускаш си допълнителен кабел от плеера до усилвателя като единия му край го закачаш на металния му корпус на плеера ,а другия на металния корпус на усилвателя

-
- Автомобил:
- Двигател:
реших проблема по начина от колегата мафиякартел,сега вече е идеално.

- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”