viewtopic.php?f=26&t=149328
джанти... бедра... потничета и сие

mr_bush написа:Цялата тема си е за тука![]()
![]()
![]()
viewtopic.php?f=26&t=149328
джанти... бедра... потничета и сие
gosho_bassa написа:продавам корадо ж-60
vidolov
...
Vasseto написа:Бързият написа: ...Елементарно е да знаеш че стартера върти маховика , а маховика е между двигателя и скоростите ..... а от там къде следва да е стартера ?..
Ейййй леко бе колега направо му изкара джигера.Моя Г2 1.8mi/TK,като няна маховик,къде мислиш че е стартера?
morfei1 написа:mopowah написа:Запалих лошо съединителя......
Въпросът ми е дали е възможно нещо да съм прецакал лошо съединителя, до каква степен може да съм го износил с този инцидент, и евентуално как да го проверя за щети?dimmit написа:колега все пак е автомат не е лошо да обърнеш по голямо внимание на тези скоростиmopowah написа:С ръчни скорости е.dimmit написа:сори колега убърках темата а по твоя въпрос просто карай
viewtopic.php?f=24&t=148158
toci_81 написа:не се раска4а макферсона вади се накраиника и 6арнира от 6енкела издарпва6 6енкела леко напред и вади6 полуоската.мойе и на место да се смени без да раска4а6 и ватре6ното каре.правилсам го няколко пати.
hooligans написа:Тъй като гледам да помогна , всеки който иска билет за какъвто и да е мач в Варна , нека се свърже с мен... ще му намеря![]()
Естествено нищо не е без пари , искам една закуска "Република-Какао" за извършената услуга!!!
Благодара
Stivi написа:До колегата дето не може да си намери стартера - щом това те затруднява съветвам те да не се заемаш с никакви интервенции по колата за да не се налага после друг да поправя това което ти си развалилКакто се казва във вица " И аз мога и тати може,ама козата си сака пръч !"
hooligans написа:propagandja написа:Да ние тук сас един приател планужаме да ходим там сас приспиване на палатки,ако има и други може да се саберем,коклкото по голяма групи4ка толкожа по добреSlayer666 написа:Ако някой от сливенските почитатели на марката смята да ходи нека ми пище л.с.![]()
![]()
![]()
братле спри тревата и пиши по-безгрешно
emdless4 написа:Jogo_1 написа:ми аз по багажника имам водка селект,бебе в колата - 2бр и бг на бронята, но никога не са се правили на интересни за това.
и като види някой всички тия стикери какво послание трябва да получи - "в колата пътува гордо българско бебе, което пие водка селект, докато стане на прасе" - направо си за бисерите
valerius написа: Свети когато е под минимун
К.Одаджийски написа:martines78 написа:Би ли могло да се разделят на под-разделениа примерно - Технически Форум за PASSAT: - Пасата B1, Пасата B2, Пасата B3, Пасата B4, Пасата B5, Пасата B5.5, Пасата B6, Пасата CC. По този начин ще е доста по подредено и по лесно ще се намира и споделя информация за конкретния модел.
И освен това на Пасат 1 бензин, пасат 1 дизел, пасат 2 бензин, пасат 2 дизел, после делиме и голф от 1-6 плюс ГТИ на бензин и дезел, добавят се поло, лупо, битъл, транспортер, кади и други знайни и незнайни модели разделени на бензин и дизел, та като влезнеш у форума да се затриеш качествено.
ISRalien написа:Ей ако трябва помощ нещо силна програмистка ръкавикайте, нема ядове.
Имам гоуф, въже и кука, така че мога да дърпам.. Само платформа немам.. И теглич немам де, ама мога да бутам
И да давам акъл мога..
cenitel написа:Но полото когато го карах чувствах че съм в голф по усещаш масата и стабилността..
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта