Идея за организация на фотосесия с дупки по пътищата..
nii написа:ако питаш мене ваското нарочно ходи и по цяла нощ го разкопава тоя път с кирката че на хората да им се трошат колите повече и директно да влизат в гаража...
Баровска кола минава през някакво село и затъва в канавка, пълна с кал.
Минава тракторист, закача я, измъква колата и казва на шофьора:
- 50 кинта!
- Ама защо толкова скъпо?
- Ами да не мислиш че е лесно да я поддържам тая канавка кална в тази суша?
- koko jumbo
- Автомобил:
- Двигател:
хах
Пичове не виждам смимки на любимата ми част - ОКОЛОВРЪСТНОТО -
:f_ckyou: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: хах
koko jumbo написа:Пичове не виждам смимки на любимата ми част - ОКОЛОВРЪСТНОТО -![]()
:f_ckyou: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
аз вчера минах от там, но непрексънато въртях волана, сменях предавки и нямах свободна ръка, за да снимам ...
- dude
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
willi98, човек, сяка сутрин гледам как некой дето не ги знае фърчи у лява лента, да мине всичките бавни "глупаци",
лошото е, че точно на пресечката , която излиза на 3-4 блок на МЕИ /в дясно от тезаи дупки/ има незапълнен като хората ров от прокарване на тръба или нещо такова, та там е трудно да завиеш за по-малко от 4-5 секунди. а всички са се запепили зад теб, за да избегнат дупките, които си снимал, те са в лява лента. И ти в дясната като намалиш да завиваш и спокойно може некой от бързаците зад теб да ти влезне в багажника
лошото е, че точно на пресечката , която излиза на 3-4 блок на МЕИ /в дясно от тезаи дупки/ има незапълнен като хората ров от прокарване на тръба или нещо такова, та там е трудно да завиеш за по-малко от 4-5 секунди. а всички са се запепили зад теб, за да избегнат дупките, които си снимал, те са в лява лента. И ти в дясната като намалиш да завиваш и спокойно може некой от бързаците зад теб да ти влезне в багажника
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- lucifer_pl
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”