Здравейте,искма да попитам от каква друга кола ще станат пружините на голф 3.
Сега съм със стандартни и искам да ги сменя с по-твърди като искам да си запазя височината на колата или да стане малко по-ниска.В обявите в който продават спортни пружини всички смъкват колата доста и за това искам да знам дали например от Пасат или нещо друго няма да си паснат и така да получа по-голямата твърдост и стабилност.Главната причина поради която искам да си остане що годе висока колата е зимното каране,заради което си и подготвям колата.
Голфа ми е 1.6 АБУ 94г.
Въпрос за смяна на пружини на Голф 3
Re: Въпрос за смяна на пружини на Голф 3
Ма,сега е Юни месец...BoXeR_555 написа:...Главната причина поради която искам да си остане що годе висока колата е зимното каране,заради което си и подготвям колата.
Голфа ми е 1.6 АБУ 94г.
- kokito_1985
- Автомобил: audi 90 coupe
- Двигател: 6a 1992
колега пружини от пасат стават аз сам с голф 1.8 абс 92година и ми стават от пасат 92година пак 1.8абс само дето са по тварди и се постига тоя ефект дето искаш високо и твардо на пасата прожините са от по дебела тел но пасват като далжина и диаметар на чашката и на опората
- BoXeR_555
- Автомобил:
- Двигател:
ninja_1 написа:Ма,сега е Юни месец...BoXeR_555 написа:...Главната причина поради която искам да си остане що годе висока колата е зимното каране,заради което си и подготвям колата.
Голфа ми е 1.6 АБУ 94г.
Дам юни е,но колата я започвам от сега.Вече и сложих нов съеденител ВАЛЕО,взех и задни амортесиори,смених някой чаркове по окачването отпред и тн.
Предстоят и доста промени по интериора,окачване и спирачки.
- BoXeR_555
- Автомобил:
- Двигател:
Колега да не стане така,че на твоя голф и на моя да са различни пружините и като взема от пасат да не станат?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”