Тампони заден мост
-
- Автомобил: PASSAT B6 2.0 TDI
- Двигател: CBDC 2010
Тампони заден мост
Колеги, трябва да се сменят тампоните на задния мост на Пасата - 1.8 Mi, ABS, 1994 г. Гледах в един магазин на Раковска, в края й към Козлодуй, тампони Лемфьордер за по 19 лв. бройката. Според вас дали са читави? Приемам всякакви съвети за тампони.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Re: Тампони заден мост
Цената е нормална заради марката предполагам, аз съм с кортеко за 15лв парчето. Колко са качествени няма начин да знаеме.
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Ми оня ден ги смених пак след 30к км. взех точно такива с отстъпката от Ауто + ги взех за 14-15лв.,след смяната има разлика,колко ше изкарат

-
Проверих и в Юнитрейд за тампони от любопитство. Оригинални - по 65 лв. парчето. Имали и алтернативен комплект - 160 лв., значи по 40 лв. парчето. При смяна при тях - две години гаранция. Смяната струвала около 120 лв. Абе тия май са луди. То и супер менте да сложиш, пак ще изкара сигурно поне две години. Лошото е, че хамалогията по смяната е голяма и струва сравнително скъпо, иначе не бих се замислял много. Чудя се какво да правя.
- passat_1.6TdI
- Автомобил:
- Двигател:
А аз какво да кажа като ми предлагаха тампони за заден мост по 8лв. парчето.Кой знае кви боклуци са били,то аз вече незнам какво да купувам пълно е с ментета.
- MITKO_DVD
- Контакти:
Абе да каже че не е чак толкова голяма хамалогия,ако имаш удобството-за 2 часа макс работа
-
Там е работата, че нямам никакви удобства, пък тази работа сигурно има и чалъми. Чудя се дали да дам повече пари за тампони и да икономисам от по-честа смяна или да купя нещо средно и да се моля на господ да е читаво. Предупредиха ме, че има някаква вероятност, ако леглото на тампона в моста е ръждясало, новия да не влезе плътно и след време да се разтропа непоправимо. Тогава пък трябва нов мост. Абе практиката сочи, че наложи ли се да се смени нещо оригинално, се вкарваме май във филм на ужасите!
- MITKO_DVD
- Контакти:
GVG написа:Там е работата, че нямам никакви удобства, пък тази работа сигурно има и чалъми. Чудя се дали да дам повече пари за тампони и да икономисам от по-честа смяна или да купя нещо средно и да се моля на господ да е читаво. Предупредиха ме, че има някаква вероятност, ако леглото на тампона в моста е ръждясало, новия да не влезе плътно и след време да се разтропа непоправимо. Тогава пък трябва нов мост. Абе практиката сочи, че наложи ли се да се смени нещо оригинално, се вкарваме май във филм на ужасите!
Дори и да има ръжда няма проблем с шкурка или телена четка се изчиства до блясък

-
Момчета, поръчах си и ми донесоха от Германия оригинални тампони за задния мост за "скромната" сума от 130 евро. Толкова струват оригиналните и тук, само дето тези от Германия може да са по-оригинални.
Сега моля да ми препоръчате съвестен майстор, който да ги смени, че да не окъкаме материала.
Сега моля да ми препоръчате съвестен майстор, който да ги смени, че да не окъкаме материала.
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
В Сервизи Ваското1 или Никси
130 Евро за кола 94г...Ти си знаеш,де...

-
Ами такъв съм си аз. Придържам се към принципа "Не съм толкова богат, за да купувам евтини неща". Niksi, ще сменим ли тампоните при теб?