Да не вземете да гледате само ВИП БРАДЪР сега а?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
niikoo_1 написа:musura написа:Този "Пищова" е искрено тъп и ограничен човек, толкова е жалък, че чак буди съчуствие в менДаскала написа:Муахахаха........видехте ли Мите как рипа на Дим Дуков![]()
Вика му: Ше ти е.ба майката ей кавал мръсен,ше ти забия ножа в гърлото.Аз съм бандит
Никой не му оспорва, че е тъп, но по-жалкото, е че го манипулират като седмокласник.
Не забравяйте, че този човек е КАНДИДАТ-ПРЕЗИДЕНТ!

Представете си, че го изберат, утре ще отиде Киро Скалата при него, и ще му каже: "Абе тоя Буш мноо ме дразни, що не му извиеш врата", и на Митю толкова му трябва...

Т'ва го гледах само един път и щях да повърна, те са по-тъпи от другите дето бяха в предшните Брадъри. А Венета Райкова седи и ги гледа и им се хили заедно с Ники Кънчев. Да не е шантава тя да влезе в къщата. А другата Виолета Здравкова ми падна в очите - да влезе с детето си в къщата. Съвсем различно беше, когато беше на корицата на Playboy и не говореше
.

Последна промяна от rojo на Чет 23 мар 2006 9:43, променено общо 1 път.
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ето едно интересно интервю с продуцента на шоуто Нико Тупарев:
http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=865662
С него отговарям на хората, които се чудят "какво намираме в това тъпо, селско предаване", пише и интересни неща, като например защо "звездите" в шоуто не са "Баш-звезди", някои разсъждения за българските мъже, известните бълграрски жени, както и за политиците ни, за попфолка и други интересни неща.
Ако още се чудите защо го гледам - за мен това си е интересен социален експеримент, и тъй като се интересувам от психология, ми е интересно да наблюдавам реакциите на хората, поставени в такава ситуация.
http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=865662
С него отговарям на хората, които се чудят "какво намираме в това тъпо, селско предаване", пише и интересни неща, като например защо "звездите" в шоуто не са "Баш-звезди", някои разсъждения за българските мъже, известните бълграрски жени, както и за политиците ни, за попфолка и други интересни неща.
Ако още се чудите защо го гледам - за мен това си е интересен социален експеримент, и тъй като се интересувам от психология, ми е интересно да наблюдавам реакциите на хората, поставени в такава ситуация.
- poGo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ACCELERATOR написа:...Ако още се чудите защо го гледам - за мен това си е интересен социален експеримент, и тъй като се интересувам от психология, ми е интересно да наблюдавам реакциите на хората, поставени в такава ситуация.
И АЗ ТАКА! Само дето не се интересувам от психология, но ми е много интересно да гледам техните казуси и да се поставям на тяхно място. Във всичко, което правят - от леглото, до изповедалнята. Един вид поставям себе си в къщата.
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”